Berbec – Să ai răbdare cu cineva de care nu ești sigur nu este acum în puterea ta. Dacă ești respins, prima ta reacție este să pleci, dar pentru unii oameni merită să rămâi pe loc. Poți conta pe subconștient pentru a fii pe drumul tău.

Taur – Dacă descoperi că faci lucruri care ar putea avea consecințe negative, fă tot posibilul să le analizezi și să vorbești despre ele. În mod normal, ești o persoană foarte rațională, dar dacă cineva te face să nu mai ții cont de nimic, s-ar putea să fii în aer o vreme!

Gemeni – Vei proceda, tot așa vei putea să îți revendici puterea și autoritatea de a-ți trăi viața după regulile tale. Ai o viziune de viitor despre care unii ar putea spune că este imposibilă. Dar fiecare persoană de succes îți va spune că realizarea ei a început odată ce ai decis să o faci.

Rac – Aduni informații sau descoperă un clinci care îți poate oferi soluția sau o cale mai ușor de urmat. Atâta timp cât există respect reciproc, poți învăța, cum să te bazezi și să consolidezi legături. Ce ți-ai dorit întotdeauna să încerci, dar ai ezitat să faci?

Leu – Astăzi vei revizui conversațiile și negocierile făcute în ultima vreme, dar ar fi ideal să semnezi și contracte și aranjamente importante până pe 15 august. La nivelul cel mai profund, aceasta poate însemna moartea ego-ului și o șansă de a elibera influențele toxice care îți absorb timpul și energia.

Fecioară – Te concentrezi pe toate relațiile personale, de afaceri, de colegialitate și cele prin care interacționezi zilnic. Te face să te retragi în sine pentru a te odihni, a te reîncărca și a reflecta asupra scopului vieții tale și a viziunii asupra lumii pe care o ai.

Balanță – Concentrându-te pe un scop oarecare, poți avea sprijin financiar, emoțional și de muncă, de care ai nevoie. Deși nu ți-ar strica să fii un pic mai agresiv la posibilele întâlniri, nu vrei să duci lucrurile prea departe. Începi să fii puțin mai spontan decât de obicei și curios cum merge asta.

Scorpion – Indiferent cum a fost trecutul, rămâi în prezent și vei începe să vezi infinitele posibilități ale viitorului. Gândește la scară mare, fii sincer cu tine însuți și poți face alegeri înțelepte. Acum ai o șansă de a alege fericirea pe măsură ce îți creezi viața pe care o dorești.

Săgetător – Dacă ai contracte importante de semnat, cel mai bine ar fi să o faci până pe 15 august. În timpul retrogradării uraniene vei avea să revizui și să renegociezi unele aranjamente, în așa fel încât acestea să funcționeze mai bine pentru toți cei implicați.

Capricorn – Materializarea unui vis legat de o mai mare libertate și securitate financiară este posibilă. Dragostea este mai mult practică, decât romantică în timpul lunii martie. Acum afli clar că este înrădăcinată în realitate și nu ai mult timp să te gândești la ce se întâmplă.

Vărsător – Te poți întreba de unde vor veni resursele pentru ceva sau dacă aveți de-a face cu cheltuieli neprevăzute. Se reduce la o mai bună gestionare a resurselor. Merită mult mai mult decât îți dai creditul. Adâncește-ți stima de sine și poți renegocia conexiunile.

Pești - O situație socială se încălzește, puterile tale de manifestare cresc, iar ceea ce ai dorit este la îndemână. Aceasta este o renaștere pe măsură ce te dezlipești în plinătatea cine te-ai născut. S-ar putea să-ți fie greu să rostești un cuvânt chiar și atunci când inițiazezi o conversație.