Berbec – Sentimente adânc îngropate pot ieși la suprafață și ar putea fii foarte intense. Dar dacă cineva te-a supărat, vei fii pregătit să vorbești cu persoana respectivă și să lămurești lucrurile. Fii sincer cu privire la modul în care te simți și acest lucru ar putea marca începutul unei noi etape.  

Taur – O gândire rigidă care ar putea să îți întunece judecata. Amână să luați orice decizie majoră, în special în ceea ce privește dragostea sau finanțele, ceea ce te poate face să te întrebi dacă ceva sau cineva este menit să fie. Gândirea pozitivă face diferența.    

Gemeni – Ai simțit că ai avut o greutate în spate și abia aștepți să o dai jos ca să începi să comunici din nou. Aduce aducând păreri dure și o gândire rigidă căreia nu ești obișnuit să îi faci față. Te poți aștepta să te confrunți cu niște oameni destul de înguști la minte.    

Rac – Deși curiozitatea dă pe din afară, vei ezita să împărtășești chiar orice informație pe care o afli. Așteapă-te ca toate acele neînțelegeri romantice să înceapă să se estompeze odată cu schimbarea impulsului energetic. Chiar dacă asta speri, lucrurile sunt departe de a fi așa.    

Leu – Uneori pare că, indiferent cât de mult ai încerca, nu poți face lucrurile să iasă așa cum vrei. Răbdarea nu este cea mai puternică trăsătură a ta, dar ai nevoie de ea acum. Ai putea fii atras de tipul greșit de oameni. Este greu să ignori chimia intensă, dar uneori te duce într-o direcția greșită.  

Fecioară – Orice ai greșit în ultimele trei săptămâni - conexiuni pierdute, planuri de călătorie anulate și erori tehnologice – vor reveni, în cele din urmă, pe drumul cel bun. Această combinație stresantă modifică modelul de gândire și te face să îți fie greu să te concentrezi asupra detaliilor.

Balanță – Energia este excelentă pentru planurile de pornire pe care le-ai tot amânat în ultimele luni. Fie că dorești să faci ceva nou sau să începi o relație, acesta este momentul pentru a merge mai departe. Aceasta poate fi o oportunitate de a vă reevalua prioritățile și valorile.  

Scorpion – Adună-ți curajul de a merge după ceea ce îți dorești cu adevărat. Când dorința este susținută de efort, ești practic de neoprit. Dacă există vreun obstacol în calea ta, treci peste el fără să privești în urmă. Problemele de control și autocontrol sunt prea mari pentru toată lumea.   

Săgetător – Acum ai șansa să termini tot ce nu dorești să duci în anul următor în viața ta. Te-ar putea inspira să îți faci ordine printre preferințele culinare, să refaci obiceiurile alimentare sănătoase, să te apuci de sport și astfel sănătatea ta să se îmbunătățească!

Capricorn –Tranzitele aduc șansa de a strălucii. Și este probabil singura dată din acest an, în care locul și poziția socială, precum și reputația ta atrag atenția. Gândește-te cum să îți folosești cel mai bine energia pentru o productivitate mai mare.     

Vărsător – Este un moment bun pentru a discuta despre ceva care te deranjează, de ceva vreme, acasă și felul cum decurg. Orice lucru nou care îți lărgește orizontul te-ar putea atrage acum, deoarece accentul se pune pe seriozitate, structură și stabilitate.     

Pești –S-ar putea să ai chef să pui la cale un plan. Dacă da, concentrați-vă energia pe cercetare și aflați mai multe despre opțiunile dvs. înainte de a trece la ceva care s-ar putea dovedi ulterior a fi o greșeală. Este momentul să te aventurezi în afara zona tale de confort.