Berbec – Ai o mulțime de trăsături de personalitate și de talente unice pe care cineva le va aprecia cu siguranță, așa că vei fi încrezător în timp ce flirtezi și comunici cu oameni noi. Eul tău poate fi rănit atunci când ești respins, dar și tu dai înapoi destul de ușor. 

Taur – Ai nevoie doar de un pic de planificare suplimentară și realizările vor fi neașteptate. De asemenea, îți place să te angajezi. Înainte de a distruge toate șansele de a fi împreună, încearcă să asculți ce spune.            

Gemeni  - Poate fi un moment minunat pentru a investi în tine însuți, indiferent dacă decizi să-ți îmbunătățești imaginea, să achiziționezi echipamente pentru exerciții fizice sau ieși la o terasă, cu mască normal, și vezi cum mai arată lumea.  

Rac – Poți vedea partea bună a lucrurilor, că nu ai un partener sau că cel pe care îl ai este chiar drăguț. Îndrăznește și fă mișcările pe care ai visat să le faci în trecut. Oricine dovedește că te poate face să te simți în siguranță trece automat în topul preferințelor.

Leu – Nu îți fie teamă să iei inițiativa atunci când vine vorba despre legătura cu prietenii. Până la urmă, nu va conta cine a făcut prima mișcare!  Îți place să trăiești viața sentimentală departe de ochii lumii. Dacă simți invidia așa zișilor prieteni, este și mai bine!     

Fecioară – S-ar putea să fie nevoie să fii ceva mai flexibil de dimineață, deoarece planurile îți pot fi perturbate, așa că dorești să fii foarte atent la ceea ce spui și cum o spui - și, cel mai important, cui îi spui. Lucrurile par să funcționeze, bine sau rău, dar uneori, lăsarea lor de izbeliște.  

Balanță  - Deschide ușa și lasă dragostea să intre. În prima parte a zile te împaci destul de bine cu decizia de a rămâne singur. Energia Soarelui continuă și nu te determină să te grăbești să te angajezi nici relațional, dar nici amical. Din fericire, lucrurile bune ți se pot întâmpla și ție.

Scorpion  - Ceva neprevăzut poate scoate în evidență echilibrul dintre viața personală și viața comunității și te încurajează să îți regândești programul. Pe de altă parte, te-ar putea face să te îndrăgostești de cineva care pare a fi pe aceeași lungimea de undă cu tine.  

Săgetător – Poate fi o zi excelentă pentru a începe un curs on-line, un  studiu care să stimuleze și să sprijine talentele care le ai precum și calificările, mai ales dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă iar o relație s-ar putea muta la un nivel mai intim.  

Capricorn – Ai muncit mult pentru a ajunge acolo unde vrei să fii, dar ceilalți nu pot vedea asta. Astăzi vei sări peste un detaliu important dacă nu ești atent. Nu te grăbi. Poate că trebuie să încetinești, și acest lucru să nu ți se pară în regulă.   

Vărsător – Astăzi exista mai mult o tendință de a te răsfăța, mai ales dacă te simți emoționat în prezența cuiva. Totuși nu ai nicio obligație să-i faci să înțeleagă punctul tău de vedere legat de dragoste dar este timpul să începi să te gândești la opțiunile pe care le ai.

Pești – Este mult mai ușor să fii tu chiar de la început, în loc să fii nevoit să joci o mască până când persoana care îți place te va remarca, și atunci să ai curajul să îi dezvălui cine ești în realitate. Nu te mira dacă primești un compliment din partea cuiva neașteptat.