Berbec – Preocuparea serioasă pentru sentimentele celorlalți te-ar putea face să pleci urechea la cei care au nevoie de înțelegere. Este mai important să asculți decât să vorbești acum, chiar dacă experiența ta de viață ar dori să se exprime.              

Taur – Informațiile pe care le primești de la alții dar și ambiția te-ar putea obliga să participi la unele proiecte mari. Acestea pot fi legate de muncă, de un grup sau de altele. Le vei găsi interesante, provocatoare și îmbucurătoare.              

Gemeni  - Un eveniment mult așteptat, poate o nuntă sau un botez, te-ar putea mișca până la lacrimi. Întrucât ești o persoană căreia nu-i place să-ți arate sentimentele, este posibil să fii nevoie să te refugiezi undeva, unde doar tu cu tine, reușești să te calmezi.    

Rac – Activitățile de grup sau evenimente sociale din cartier te-ar putea pune în legătură cu oameni noi și interesanți, care în cele din urmă îți devin prieteni. Obiectivele și interesele comune ar putea genera planuri referitoare la proiecte ambițioase.

Leu – Dacă ai vrut să te deplasezi într-o nouă direcție, atunci acest lucru ar putea fi de urmat când vei avea curajul să preiei cârma propriei vieți. Posibil să primești informații neașteptate care să indice noi surse de venit pe care să le urmărești pe cont propriu.       

Fecioară – Ar putea apărea circumstanțe neobișnuite care îți schimbă orientarea în ce privește creația. Probabil ca noua direcție să includă colectarea, schimbul și folosirea informațiilor. Poți lua în considerare câteva opțiuni neobișnuite.  

Balanță  - Chestiunile financiare ar trebui să fie în ordine, săptămâna aceasta, așa că este posibil să faci o investiție dorită de mult timp pentru familie. Ai putea să decide să schimbi mobila, să faci niște reparații sau chiar să cumperi o casă nouă.  

Scorpion  - Ar trebui să arăți săptămâna aceasta, deosebit de bine și să te simți când ieși, fermecător și magnetic. Prietenii, vecinii și străinii pot să comenteze orice. Tu te simți bine în pielea ta. Comunicarea este caldă, informativă și de susținere.  

Săgetător – Imaginația ta ar trebui să zburde săptămâna aceasta și inspirația să curgă liber. Idei extraordinare pentru proiecte care implică scriere, muzică sau pictură te-ar putea face să iei o altă cale. Vorbesc  despre oportunități de a face schimbări care așteaptă de mult timp.                       

Capricorn – Este o săptămână minunată pentru a începe noi acțiuni alături de ceilalți. Posibile întâlniri cu prietenii sau alte activități de grup ar putea duce la idei pentru proiecte noi care îți spulberă energia și entuziasmul. Trebuie să stabilești noi obiective imediate și pe termen lung.    

Vărsător – Nu te mira dacă te simți excelent, săptămâna aceasta. Șansele sunt extraordinare și te bucuri de putere fizică reînnoită. Ar putea fi o săptămână bună pentru a aborda orice proiecte care necesită mușchi…mentali!

Pești – Îndrăznește să fii diferit. Este ușor să te încadrezi în rutine - culcare și mâncare în același timp, poartă același stil și fă-ți treaba la fel în fiecare zi. Înainte de a-l cunoaște, ești deja pornit să găsești. Singura modalitate de a ieși din aceste rutine este de a decide să te eliberezi.