Berbec – În general îți place să ridici lucrurile mai lent dar constant și să creezi calea pentru a se dezvolta pasiunea reală. Săptămâna aceasta, însă, s-ar putea să fii surprins cu garda coborâtă. Abilitatea ta obișnuită de a controla situația nu va fi prezentă. Va trebui doar să fii doar spontan.

Taur – S-ar putea să dorești să te conectezi cu cineva pe care nu l-ai văzut de ceva vreme, poate pentru că trăiește departe de tine. Cu toate acestea, cu Neptun implicat, persoana primește mesajul tău pe căi subtile. Și ea dorește să ajungă la tine.

Gemeni – Ești un tradiționalist în sufletul tău și cu toate acestea, având în vedere acest lucru și atitudinea ta loială, ai și câteva valori neobișnuite, care ies în prim-plan în anumite situații. Poate fi această latură mai neconvențională care te determină să acționezi în mod spontan.

Rac – Când situația se impune ești foarte bun să sortezi grâul de neghină. Singura ta problemă este să încerci să evadezi când emoțiile încep să se transforme în torent. Săptămâna aceasta, totuși, ai șansa să vorbești simplu, fără șantaj lacrimogen sau mai știu eu ce lovituri.

Leu – Te gândești dacă să reunești familia pentru a discuta despre ceva important, nu de alta dar ești încurajat să asculți părerea familiei, deoarece acest lucru ar putea fi crucial pentru succesul ideii tale. Nu vor putea să îți reziste, nu de data aceasta.

Fecioară – Dacă trebuie să închei o relație sau o situație, acum este momentul pentru a face asta. Cunoștințele tale practice combinate cu perspectivele lor imaginative pot aduce rezultate sclipitoare. Fii mai mult un oarecare și primește sfaturi din partea celorlalți.

Balanță – Valurile oceanului nu trebuie să fie neapărat la dispoziția ta pentru a te aduce în acea dispoziție romantică săptămâna aceasta. Ai putea să te simți la fel de tandru înotând prin chiuveta din bucătărie la spălat vase.

Scorpion – Este posibil să descoperi că o combinație constantă de circumstanțe înseamnă că ești analizat din cap până în picioare înainte de a te implica. Vei fii complet vrăjit. Deci, nu te gândi doar la acea puterea care se întâmplă astăzi. Dar, bucură-te.

Săgetător – Dacă ești în căutarea acelei persoane speciale care să intre în viața ta, este posibil să o/îl întâlnești acolo unde vinul și poezia merg mână în mână. Dar nu te aprinde prea repede. Bucură-te de energia dintre voi, dar amintește-ți să continui cu prudență.

Capricorn – Prietenii și partenerii continuă să fie extrem de sociabili în acest moment și s-ar putea să te simți copleșit de cererile pentru întâlniri și ieșiri posibile. Cu toate acestea, nu vrei să te enervezi sau să joci la două capete, unul împotriva celuilalt. Știi să fii intens și pasional.

Vărsător – Există momente în care chiar ești copleșit, dar ceea ce trebuie să faci cu energia astrală actuală este să te oprești și să analizezi un atașament afectiv din care nu te poți desprinde de foarte mult timp. Nu merge mai repede decât ești capabil să o faci.

Pești - Jocurile nu sunt jucate doar de copii; sunt jucate și de adulți, mai ales de cei îndrăgostiți. Uneori implică reguli pe care toată lumea le respectă pentru a face jocul să funcționeze fără probleme, alteori însă nu există reguli de urmat.