Berbec – Ești obligat să cobori din nori astăzi și să te ocupi de realitatea situației de muncă. Nu este chiar atât de rău cum crezi. Nu îți fie teamă să te pregătești câteva ore în plus la muncă. Ești mult mai eficient decât de obicei. Încrederea în creșterea proprie te încurajează să faci prima mișcare.

Taur – Dragostea pentru tine este o aventură și o ușă plină de promisiuni. Dacă dorești să creezi mai mult romantism în viața cotidiană, atunci fii pregătit să fii puțin mai îndrăzneț și să ai cuvintele la tine, cum s-ar spune. Asta te va împinge literalmente într-o lume nouă și, sperăm, către un nou iubit.  

Gemeni – Fii practic, pentru că nu are niciun rost să ieși în față înainte de a știi că o poți face. S-ar putea să ai nevoie de sfatul altora cu privire la costuri, probleme legale și cunoștințe practice. Găsirea acestui lucru poate fi cheia pentru a pune bazele unor lucruri serioase și perene.

Rac – Trebuie să vă spuneți câteva adevăruri unul celuilalt, apoi să dați credit sentimentelor voastre, ca o acceptare reciprocă. Încearcă. Este ceva greșit în a fi mândru și încrezător? Nu, atâta timp cât nu întinzi coarda prea mult. Stabilește-ți un obiectiv viitor și rămâi la el nu mai oscila.

Leu – Urciorul nu merge de multe ori singur la apă spune un proverb arab. Se pare că de asta vei avea parte săptămâna aceasta, ai crezut că totul merge bine de la sine, fără să faci nimic, și brusc ai revenit cu picioarele pe pământ, dezumflat. Nu înrăutăți situația luptând împotriva ei.

Fecioară – Există o perspectivă mai serioasă cu privire la romantism. Poate că amândoi aveți decizii la care trebuie să participați și care să nu mai poată fi anulate. Sau, cealaltă alternativă ar putea avea în vedere să faceți legătura și mai puternică.

Balanță – Viața sentimentală a fost un pic plictisitoare în ultima perioadă? Pe urmă, te-ai săturat să vorbești cu aceleași tip de oameni și să ai aceleași conversații de mai multe ori. Așa că folosește energia captivantă a Soarelui în Leu pentru a face câteva schimbări în această săptămână.   

Scorpion  - Este nevoie de ceva mai mult care să te zgâlțâie, pune întrebări despre anumite lucruri, nu de alta dar ar putea fi un semn serios că ceva este greșit. Continuă cu precauție. Ești gata să te eliberezi și să te distrezi pur și simplu fără să-ți faci griji cu privire la cine ce urmărește.

Săgetător –  Ia-o ușor cu banii, pentru că influxurile neptuniene te-ar putea face să te apuci de ceva de care nu ai nevoie cu adevărat. Poate fi vorba despre o unealtă electronică nouă pentru casă sau pentru divertisment și ar putea fi, repet, foarte tentant, dar nu este momentul să arunci cu banii.

Capricorn – Vanitatea ta este în centrul atenției, dar încrederea ta acoperă majoritatea greșelilor jenante. Nu te consuma prea rapid, așa că protejează-te de exces. Dar poți lăsa lista deschisă. Va fi un moment mai bun pentru a te ridica de la locul de unde ai plecat.

Vărsător – Dacă ai ratat socializarea în ultimele luni, săptămânile care vine poți interacționa cu ceilalți și să te bucuri de experiența conectării cu cei pe care nu i-ai văzut de ceva vreme. Ce este atât de rău dacă vă angajați într-o relație permanentă? Urmărește-ți instinctele.

Pești - Organizarea, reorganizarea rutinelor, astfel încât să poți fi mai productiv și poți renunța la activitățile care nu mai servesc interesului personal, eficientizându-ți treburile și să îți lase timp să te și relaxezi. Mâine vei fi din nou în centrul atenției și vei oferi plăcere tuturor.