Berbec – Dezvolți de ceva vreme, în minte, un plan. Ai primit semnale din mai multe surse care confirmă faptul că acest plan este cel potrivit. Tot ce este necesar acum este să faci lucrările legale și de asemenea, să faci primul pas.  

Taur – Soarele blând dar uneori și arzător al Leului adaugă o mulțime de scântei vieții amoroase în această săptămână. Dacă n-ai prea fost în ape sentimentale în ultima vreme, s-ar putea naște  acum o mișcare semnificativă în direcția aceasta.    

Gemeni – Există destul de multă energie, care te încurajează să acționezi, dar ai grijă să nu adopți o atitudine prea încăpățânată. Acest lucru nu va reuși decât să te înstrăineze de persoanele pe care te bazezi pentru sprijin. Păstrează un echilibru puternic și sănătos între vechi și nou.  

Rac – Alătură-te celor care sunt pe o pantă ascendentă, în loc să fii călcat în picioare  de către cei care nu văd decât capcane în planul pe care îl susții, bașca sunt excesiv de critici referitor munca ta. Dacă acest lucru înseamnă schimbarea locului de muncă, atunci fă-o!   

Leu – Asigură-te că punctul tău de vedere este clar înainte să aștepți un răspuns de la cineva căruia i-ai trimis un mesaj sau un SMS. Ar trebui să aștepți până când sunt dezvăluite mai multe detalii sau să faci o anchetă independentă? Răspunsul nu este clar.     

Fecioară – Abilitățile tale mentale ar putea fi mai lente astăzi. Poate că nu te simți atât de motiva pe cât ți-ai dori. Acesta este cel mai probabil semnul că ar trebui doar să încetinești ritmul și să te relaxezi. Nu te simți ca și cum ai avea întotdeauna nevoie de a trimiți note explicative.

Balanță –  Ai putea învăța o lecție dură astăzi. Cu cât te marchează mai puternic mesajul, înseamnă că cu atât mai important era să ți se transmită. Este important să accepți eșecul cu grație. S-ar putea ca cel care te lovește când ești jos să fie și cel care te ajută să te ridici.  

Scorpion  -  Ai destul combustibil interior pentru a menține focul astăzi. Situațiile de cumpănă sunt potrivite ca să îți deschidă calea atunci când ți se cere să iei măsuri decisive. Nu te îndepărta de responsabilitatea care o primești.  

Săgetător –  Gândește-te că o mișcare greșită astăzi, îți poate provoca dureri de cap mult timp de-acum înainte. Nu îți asuma riscuri necalculate. Ești dinamic, ai încredere în tine și, deși s-ar putea să fii tentat să renunți la formalism, gândește-te de două ori înainte.  

Capricorn – Soarele în Leu energizează lucrurile din jur, mai ales cele sentimentale și te lasă să râzi de unele care, în mod normal, te-ar putea deranja cu adevărat. Vanitatea ta este în centrul atenției, dar încrederea ta acoperă majoritatea greșelilor jenante.  

Vărsător – Nu lăsa spiritul tău antreprenorial să se evapore. Este posibil ca probleme mai mari să îți umbrească planurile, dar acesta nu este un motiv ca să nu îți îndeplinești obiectivele propuse. Ține-ți visele în viață, chiar dacă asta înseamnă să le amâni pentru moment.    

Pești -  Lumea este în sfârșit pregătită să te audă. Simți că oamenii sunt în poziția de a-ți aprecia talentul și de a aprecia abilitățile pe care le folosești ca să îi ajuți pe ceilalți. Tendințele mai mari sunt cele pe care ar trebui să le pui în valoare.