Aplicația digitală de cumpărături online Bringo a numit-o în funcția de director general pe Ioana-Ilie Dobre, fostul șef al Uber Eats, aceasta urmând să fie responsabilă de coordonarea şi accelerarea expansiunii în România. 

Bringo a numit-o la conducerea companiei pe Ioana-Ilie Dobre care, din rolul său de director general, este responsabilă de coordonarea şi accelerarea expansiunii în România. Odată cu venirea sa, Bringo – platforma de e-commerce cu acoperire naţională, servicii de personal shopping şi livrare rapidă (în 90 de minute) sau cu ridicare din magazin prin Click & Collect – îşi consolidează echipa de profesionişti, dobândind expertiza necesară scalării business-ului“, a anunțat compania. 

Platforma oferă servicii în 36 de oraşe. Printre obiectivele care sunt gestionate de noua conducere se numără extinderea şi consolidarea parteneriatelor existente, atragerea de noi parteneri din categoriile băcănie, igienă şi cosmetice, sport, precum şi construirea unei noi experienţe pentru consumator, prin listarea în aplicaţie a serviciilor de livrare mâncare din restaurante.

Cine este Ioana-Ilie Dobre

Ioana-Ilie Dobre are peste nouă ani de experienţă în crearea şi gestionarea de echipe, precum şi de business-uri din industrii în curs de dezvoltare. Înainte de a se alătura echipei Bringo, a ocupat poziţia de director general al Uber Eats, unde a coordonat întreaga operaţiune a companiei în România, după ce, anterior, coordonase, timp de 1 an, activitatea de marketing a companiei. A debutat din poziţia de social media marketing specialist în MSL The Practice, pentru ca la scurt timp după, să se alăture Procter & Gamble, unde a fost responsabilă de operaţiunile de brand şi e-commerce pe zona Europa de Sud-Est.