Foști președinți ai filialei din Ilfov, dar și persoane cu averi de invidiat, propunerile PSD pentru electoratul din Ilfov.

Propuneri cel puțin interesante făcute de organizația PSD Ilfov, pentru alegerile ce va să vină.

Astfel, lista pentru Senat este deschisă de un fost senator, Mihai Alfred Laurențiu, ajuns, cu ani în urmă, în Parlament, în locul lui Victor Ciorbea după ce acesta din urmă a fost numit Avocatul Poporului.

Poziția a doua este ocupată de Viorel Iordache, numit președinte interimar al organizației PSD din Ilfov în data de 30 iulie anul curent și, pe locul trei, cu voia lui Ciolacu, ultimul de pe listă, Gheorghe Bolintineanu, fost director al RA-APPS Scroviștea și fost președinte PSD Ilfov în perioada Dragnea.

La Camera Deputaților bătălia a fost dură, dar s-a câștigat pe merit. Numărul 1 pe listă este nimeni altul decât fostul luptător K1 Daniel Ghiță. În ultima vreme acesta se face remarcat prin poziția dură față de promotorii măsurilor de protecție sanitară, fiind un adept convins al teoriilor conspiraționiste.

Actualul director general al Termoenergetica, David Alexandru Burghiu, ocupă locul doi, pe lista candidaților pentru Camera Deputaților, din partea PSD Ilfov. Burghiu are o declarație de avere impresionantă: două apartamente la Chișinău, două case în Otopeni, patru bălți de pescuit în județul Buzău, două terenuri intravilane la Bran. În plus, pe lângă funcția de conducere de la compania care ar trebui să asigure bucureștenilor apa caldă și căldura, Alexandru Burghiu mai este și administrator neexecutiv (dar remunerat) la Metrorex, administrator neexecutiv al Companiei Municipale Parcuri și Grădini, dar și umil membru al Sindicatului Aeroportul București.

Locul trei este ocupat de Ion Tudor Coman și el un personaj cu o declarație de avere stufoasă: două apartamente în București, două case de locuit în București și una în Corbeanca, plus cinci terenuri intravilane, în Corbeanca, Horezu și București.