Peste 200 de elevi, înscriși la programele de învățământ dual derulate în Sectorul 3, dar nu numai, vor putea fi găzduiți, în curând, într-un cămin modern amenajat la Colegiul Tehnic Anghel Saligny.

Căminul a fost integral renovat și amenajat, astfel încât elevilor din învățământul dual să nu le lipsească nimic.

Căminul are patru etaje, plus parter, pe fiecare etaj fiind un număr de 13 camere.

Sunt câte patru paturi în fiecare cameră, frigider, chiuvetă, șifoniere, scaune și birou pentru studiu.

Pe fiecare etaj sunt amenajate săli de duș și toalete, în număr suficient de mare, iar elevii au inclusiv mașini de spălat.

Reprezentanții Primăriei Sector 3 dau asigurări că lucrările vor fi gata înainte de 1 august.

Primăria Sectorului 3 pune un accent deosebit pe dezvoltarea învățământului dual, încercând să ofere tinerilor o șansă de a avea un loc de muncă asigurat, imediat după terminarea studiilor.„Un program de formare profesională ideal atât pentru elevi, cât și pentru agenții economici care se află în căutarea de specialiști, învățământul dual oferă tinerilor șansa  de a învăța o meserie și de a se angaja imediat după obținerea atestatului de calificare profesională. Vino alături de noi și învață o meserie!”, este mesajul Primarului Sectorului 3, Robert Negoiță, adresat tinerilor care vor să nu mai depindă de banii părinților.

Elevii care optează pentru învățământul dual la Colegiul Tehnic Anghel Saligny pot obține diplome în diverse domenii, în special în construcții, mecanică, instalații, dar și de instructor sportiv, sau tehnician laborant ecolog.