Campioana en-titre, CFR Cluj, a învins, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FCSB, în meci restanţă din etapa a opta a play-off-ului Ligii I.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj are 46 de puncte în clasament, cu două mai multe ca Universitatea Craiova, iar titlul de campioană se va decide în meciul direct de luni.

Golurile au fost marcate de Susici '86 şi Itu '88.

FCSB: Vlad - Creţu (Pantea '46), I. Cristea, Miron, Panţîru - Moruţan (Pandele '46), Perianu, Vînă - Niţă, Istrate, C. Dumitru. Antrenor; Anton Petrea

CFR: Arlauskis - Susic, Cestor, Burcă, Camora - L. Aurelio (Pereira '63), Hoban, Deac - Joca (Chipciu '8 / Golofca '90), Omrani (Rondon '63), Costache (Itu '62). Antrenor: Dan Petrescu

Meciul Astra Giurgiu - Universitatea Craiova, programat vineri de la ora 18.45, nu s-a mai jucat, după apariţia unor cazuri de COVID-19 la echipa giurgiuveană.

În aceste condiţii, secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a făcut o solicitare la UEFA pentru ca meciurile rămase de disputat din play-off să se joace şi după 3 august, data limită impusă de forul continental. "Am făcut o solicitare la UEFA să vedem dacă aceste meciuri nu vor influenţa clasamentul final ar putea să se dispute şi după 3 august. Aşteptăm răspuns, am prezentat o argumentaţie juridică solidă", a declarat Justin Ştefan la Digi Sport Special.

În caz contrar, singura soluţie este aceea ca Astra să piardă meciul cu 0-3. "LPF şi FRF nu pot impune această sancţiune. Doar să se facă o plângere de către clubul Universitatea Craiova la instanţa disciplinară a FRF şi va fi decizie executorie. Craiova va face probabil o astfel de plângere disciplinară, au mai existat cazuri când s-a discutat în regim de urgenţă. Va fi hotărâre executorie, dar şi cei de la Astra vor sa facă o plângere pentru că iniţial meciul a fost amânat pentru că au apărut cazuri de COVID-19 la Craiova", a adăugat Justin Ştefan.