Lindt Home of Chocolate prezintă istoria ciocolatei elvețiene.

Atracția deschisă la Zurich încorporează o expoziție interactivă, captivantă, iar ciocolateria sa oferă cursuri de preparare a ciocolatei. Vizitatorii pot călători înapoi la originile ciocolatei și pot experimenta modul în care cacao a cucerit Europa, precum și urmarea procesului de fabricație în instalațiile moderne de testare. Clădirea găzduiește cel mai mare magazin Lindt din lume și oferă facilități de cercetare și dezvoltare pentru viitoarele rețete de ciocolată, o linie de producție, o cafenea și birouri.

Proiectate de Christ & Gantenbein, părțile clădirii sunt conectate prin scări în spirală și pasarele, care traversează un spațiu vast de 64 m lungime, 15 m înălțime și 13 m lățime. Designul clădirii este modelat după fabrica Lindt, care a fost ridicată pentru prima dată la înființarea companiei în 1845 și este acum considerată un reper istoric. O fântână de ciocolată aurie, de nouă metri înălțime, este în centrul său.

Ambasadorul mărcii și vedeta tenisului mondial, Roger Federer, a fost prezent la deschidere și apare într-un videoclip care promovează Lindt.