Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, susține că fostul lider PSD, Liviu Dragnea, s-a vindecat de COVID-19, însă are dureri mari de coloană.

Ștefănescu mai spune că l-a vizitat joi pe Dragnea, iar acesta s-ar afla l-a spitalul Penitenciarului Rahova.

„Ieri (joi, 31 decembrie - n.r.) am fost în vizită la Liviu. Starea sa de sănătate nu s-a ameliorat. A scăpat de Covid, dar are dureri mari la coloană. L-au transferat acum la spitalul penitenciarului Rahova, au renunțat la ideea de a-l muta forțat în alt județ. (...) E supus în continuare unui șir lung de abuzuri și nedreptăți, dar va rezista până la capăt”, a scris Codrin Ștefănescu, vineri seara, pe contul său de Facebook.

Pe data de 13 decembrie, fostul secretar general al PSD anunța că Liviu Dragnea a fost testat pozitiv cu COVID-19, după care ar fi fost transferat la Penitenciarul-Spital București-Jilava.

La câteva zile de la acest anunț, Codrin Ștefănescu declara că starea fostului lider PSD s-ar fi agravat și că apropiații săi nu mai pot lua legătura cu el.

După declarațiile făcute de Ștefănescu, Administrația Națională a Penitenciarelor a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, că niciun pacient aflat la unitatea sanitară a penitenciarului Rahova nu este în stare gravă.

La data de 27 mai 2019, fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.