Formarea unui personal didactic de calitate, modern și adaptat la lumea în care trăim ține de două lucruri: calitatea mediului în care se formează profesioniștii și calitatea oamenilor care pornesc pe acest drum. La Karin's Kids Academy, întâlnim ambele situații, mediul unic pe care îl oferă grădinița din pădurea Băneasa în stil scandinav și calitatea umană a oamenilor care au o chemare pentru educația timpurie. 

În plus, grădinița nu se concentrează doar pe educația copiilor, ci și pe formarea continuă a personalului didactic. Pe scurt, poți să vii ca îngrijitor la grupa de copii mai mici de 2 ani, iar în 2-3 ani, să ajungi coordonator de grupe pe toată grădinița. 

Am ajuns aici, am văzut minunăția pentru că într-adevăr este o grădiniță minunată din punct de vedere al spațiului și al oamenilor, dar în primă fază spațiul a fost de impact. Am venit cu teamă în primul rând pentru că e vorba de 10.000 de mp și eu am fost învățată într-un spațiu închis în clasă. La scurt timp după ce am început activitățile am simțit că nu mai pot sta în clasă, e mult mai bine afară”, a povestit Lidia Grecu, coordonator și trainer educațional, pentru informatiabucuresti.ro.

Ea a povestit despre evoluția ei în cadrul grădiniței: „Mă simt foarte bine, am evoluat de la poziția de educator în care am făcut foarte multe lucruri ce s-au potrivit cu mediul de aici și cu copiii pe care-i aveam, am evoluat timp de un an de zile, apoi oamenii au văzut evoluția mea și mi-au spus „tu ești bună pentru partea de coordonare”. Am fost pregătită pentru o perioadă de timp pentru a prelua partea de coordonare. Fac treaba asta acum și am legătură cu părinții de la trei grupe, cu copiii și cu profesorii, formez profesorii la momentul de față, păstrez relația cu părinții ca totul să funcționeze foarte bine și copiii să se simtă bine”, a spus Lidia Grecu.