Patronul de la Phoenicia Hotels a devenit unul dintre sponsorii echipei de fotbal Dinamo, cel puțin până la sfârșitul acestui an. 

Grupul de firme Phoenicia Hotels, patronat de cunoscutul om de afaceri Mohammad Murad, este noul partener de imagine al clubului Dinamo București, a anunțat directorul de marketing Radu Birlică prin intermediul site-ului oficial.  "Ne bucurăm că domnul Mohammad Murad s-a alăturat noului proiect al clubului nostru. Phoenicia Hotels devine astfel unul dintre cei mai importanți parteneri Dinamo București în 2020. Suntem convinși că, alături de parteneri puternici, Dinamo va reveni în fruntea fotbalului românesc. Până la rezultatele așteptate de toată suflarea dinamovistă, trebuie să ne organizăm pas cu pas, să construim un club curat, cu mentalitate de învingător. Parteneriatul dintre Dinamo București și Phoenicia Hotels a fost semnat până la finalul sezonului competițional 2020-2021, cu opțiune de prelungire din partea ambelor părți", a declarat Radu Birlică.

Mohammad Murad a candidat în această toamnă la Primăria Mangaliei, dar a ieșit pe locul al doilea. Cunoscut om de afaceri, el a venit în 1982 în România din Liban pentru a studia medicina, și chiar a profesat o perioadă la Spitalul Colentina, dar după 1990 a intrat în afaceri. Principalul business a fost și rămâne administrarea unui lanț hotelier la Marea Neagră. 

Dinamo a intrat recent pe mâna unor investitori spanioli. Aceștia au declanșat o campanie furibundă de transferuri, iar Cosmin Contra a fost numit în funcția de antrenor. În club a fost adus și un om de marketing, Radu Birlică, scopul acestuia fiind atragerea de sponsori. Iar Murad este primul dintre aceștia.