Târgoveţi şi artizani, meşteri şi negustori cu dulciuri şi podoabe, obiecte vechi şi ateliere de creativitate pentru copiii mai mari sau mai mici vor fi de pe la 10.00 dimineaţa până seara târziu, în curtea Muzeului Naţional al Ţăranului Român, în acest sfărşit de săptămână. 

Asociația Urban Events organizează Piaţa Ţărănească şi Meşter(Eşti)! - Târgul de Vară până-n seară, desfăşurat în curtea interioară a Muzeului Naţional al Ţăranului Român, sâmbătă şi duminică.

Intrarea este liberă iar accesul se face prin Str. Monetăriei cu ieșire prin Bd. Ion Mihalache.

Iconari, cioplitori şi ţesătoare dezvăluie secretele meşteşugurilor

Vor fi prezenţi, cu multe şi felurite obiecte tradiționale: iconari, cioplitori în lemn, ţesătoare, tineri artizani, cusătorese, împletitoare etc.

Pe negustorii de antichităţi îi veţi întâlni în curtea din spate cu: ţesături, mobilier, carte, ceramică şi porţelanuri, obiecte specifice unei gospodării ţărăneşti, patefoane, ceasuri, gravuri şi felurite obiecte de artă.

Se pot târgui: dulciuri, baclava, miere şi produse apicole, fructe și legume de sezon, sirop de cătină și palincă, limonadă și langoși.

La faţa locului, pentru pofticioşi, preparatele româneşti la grătar și la ceaun se servesc cu lipie dâmboviţeană: sărmăluțe, frigărui, costiță afumată, ciolan, mămăliguță ardelenească, legume la grătar și fel de fel de bunătăți.