Brigada Rutieră din cadrul Poliției Capitalei informează asupra la instituirea unor restricții temporare de trafic, pentru a se permite efectuarea unor lucrări de intervenție pe Șos. Panduri, segmentul de drum cuprins între str. Dr. Dumitru Bagdasar și bd. Geniului.

"Astăzi, 02 decembrie, începând cu ora 10.00, Brigada Rutieră a fost informată de administratorul drumului cu privire la faptul că pe Șos.Panduri, segmentul de drum cuprins între str. Dr. Dumitru Bagdasar și bd. Geniului, sensul de deplasare către str. Răzoare, s-a produs o surpare/tasare a părții carosabile.

În acest context, administratorul drumului împreună cu deținătorii de rețele edilitare vor aplica restricții de circulație etapizat, în funcție de complexitatea și gravitatea situației, de la blocarea unui benzi până la blocarea în totalitate a sensului de deplasare”, informează reprezentanții Brigăzii de Circulație a Capitalei.

Având în vedere aceste aspecte, polițiștii solicită șoferilor să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.