Primarul Gabriel Mutu se laudă cu cea mai modernă grădiniță construită în București, după 1990, Grădinița “Albina”.

Aceasta are capacitatea de 240 de locuri, adică 10 grupe a câte 24 de copii.

„Grădinița „Albina” dispune de echipamente moderne astfel încât actul educațional să se deruleze în cele mai bune condiții. În interiorul grădiniței avem o bucătărie modernă, spălătorie, de asemenea avem o mică sală de festivități pentru activitățile culturale care se derulează în cadrul grădiniței, avem și o sală de sport pentru copii.

Spațiile alocate pentru grupele pe care noi le avem în cadrul grădiniței sunt extrem de generoase, astfel încât confortul copiilor să fie ridicat. Fiecare grupă este dotată cu sistem de climatizare propriu, cu sistem audio și video, cu videoproiector. De asemenea fiecare grupă dispune de un dormitor propriu astfel încât copiii să-și facă somnul de amiază în condiții cât mai bune. Suprafața totală a acestei investiții este de aproximativ 4.400 de m2. Dispunerea se face pe patru niveluri, subsol și trei niveluri supraterane. În subsolul grădiniței se află un adăpost civil pentru situații de urgență. În curte am amenajat un loc de joacă dedicat activităților educaționale... Odată cu finalizarea acestei investiții am generat și peste 80 de noi locuri de muncă”, a spus astăzi, primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Valoarea investiției s-a ridicat la aproximativ 12,4 milioane de lei.

Săptămâna trecută s-a reușit obținerea tuturor avizelor necesare, astfel încât grădinița să poată primi copiii începând cu noul an școlar.