Berbec – Azi, capacitatea de a participa la activități și de a fi în preajma oamenilor poate fi imposibilă din cauza circumstanțelor exterioare dacă ne gândim și numai la pandemie. Această energie a eclipsei te poate determina să faci o obsesie din frustrare și să te învârți într-un cerc de discuții interminabil.   

Taur – Dacă în prezent ești dezamăgit de situația ta financiară, este timpul să faci o trecere în revistă a ideilor pentru a găsi surse alternative de venit. S-ar putea să te gândești la o slujbă diferită. Vei trece în revistă relațiile pe care le ai ca să vezi la cine te-ai putea conecta.             

Gemeni – Sinele tău emoțional dorește libertate, să exploreze și să se conecteze cu mai multă lume. Dar acum ești închis în mica lume a familiei din cauza circumstanțelor pe care nu le poți controla. Așa că, în loc să te plimbi ca un tigru în cușcă, pune mâna pe telefon și ia legătura cu oamenii pe care vrei să îi auzi.

Rac – Dacă ți se pare frustrantă viața de zi cu zi, este timpul să ceri ajutor Universului. Amintește-țo că ești co-creator, iar acest lucru înseamnă că trebuie să transmiți dorințele și viziunea în Univers, astfel încât acesta să poată răspunde, trimițându-ți ceea ce dorești. 

Leu – Cu planurile de viitor, poți măsura acțiunile de fiecare zi, pentru a vedea dacă mișcă acul înainte. De exemplu, dacă vrei să studiezi medicina, este bine să petreci câtva timp, zilnic, alături de colegii care caută burse sau învață deja pentru examenele de admitere. Dialogul online nu-ți face rău.     

Fecioară – Schimbări la locul de muncă. De aici, sentimentul de nesiguranță, deoarece schimbarea clatină zdravăn barca. În loc să te agăți de o slujbă ca de o plută de salvare, ia în considerare posibilitățile de a merge mai departe. Actualizați CV-ul și caută altceva. 

Balanță – Lumea ta de zi cu zi nu este așa cum ți-ai dori; simți că toate sunt în dezacord cu tine. Vezi să nu te sabotezi singur în sensul că poți anunța că spui că mănânci sănătos, dar o rogi pe mama sau pe partenera ta să-ți facă un lighean de gogoși.  Observă diferența dintre ceea ce spui și ce faci.    

Scorpion – Posibil ca acum să ai probleme cu manifestarea resurselor necesare pentru a face pașii următori în obiectivul propus. E timpul să mergi mai departe și să găsești modalități creative de a obține ceea ce ai nevoie. Schimbări în lumea în care te miști sau lucrezi zi de zi.  

Săgetător - dacă ești deja într-o relație de dragoste, trebuie să fii conștient de faptul că fie tu, fie partenera/ul ta/tău, vreți să se schimbe ceva. Și aici este nevoie de doi pentru un tango. Dacă nu găsești un compromis sau o modalitate de a vă bucura reciproc, eclipsa ar putea închide ușa acestei relații.  

Capricorn – Cred că ar fi timpul să îți creezi obiceiuri care să îți ușureze munca sau este posibil să ai nevoie de instrumente îmbunătățite pentru a-ți face treaba, cum ar fi un software mai bun de planificare sau unul dintre acele aspiratoare manuale care îți ușurează munca.               

Vărsător – Când există un blocaj în viața ta, te împinge în mod natural spre el și când cedează, totul se prăbușește. Dragostea este aproape. Blocajul ține de sarcinile de zi cu zi care te împiedică să discuți cu oameni de pe site-urile de întâlniri și să le ceri prietenilor și familiei să te readucă pe linia de plutire.                    

Pești – S-ar putea să te gândești la o mișcare ingenioasă și astăzi este o zi bună pentru a începe să cauți ce vrei. Sau chiar mai bine, fă-ți bagajul de parcă v-ați fi găsit deja o locație nouă. De asemenea, ai putea schimba energia locului mutând niște mobilier sau curățând locurile în dezordine.