Berbec – Mintea ta face conexiuni rapide pe măsură ce intri în mai multe discuții profunde. Ai energie pentru sarcinile care necesită o gândire disciplinată. Mercur face pătrat cu Saturn, reunind intelectul cu experiența.    

Taur -Este posibil să nu te schimbi la fel de des ca alte semne, dar atunci când o faci, este asemenea unui cutremur. Scuturi multe lucruri în viața ta. Astăzi, este posibil să îți modernizezi biroul, să schimbi procedurile de bază la locul de muncă sau să schimbi un obicei care ține de sănătate, adică faci aproape opusul a ceea ce făceai înainte.    

Gemeni – Ești obișnuit să prelucrezi rapid informațiile, dar când Mercur, care este și stăpânul tău planetar, face asta, ai să simți imboldul de a trage cu dinții pentru a reuși, chiar dacă este dezordonat, haotic ideal ar fi să găsești firul roșu prin noianul de evenimente.   

Rac – Ai putea să faci unele reparații la domiciliu sau să cumperi unele bunuri imobiliare – casă sau teren, poate o grăină sau o livadă, dar fii pregăt pentru negocieri îndelungate. Acțiunea impulsivă acum, poate duce la erori de judecată.   

Leu  - Te surprinde ceea ce spune un șef sau o persoană pe care o admiri. Remarc este un amestec de dulce-acrișor, o aprobare cu un mic indiciu de critică. Dar numai tu poți decide ce părți din această replică vrei să păstrezi.Proiectele începute pot fi duse la un alt nivel cu eforturi sporite.   

Fecioară – Vei sări peste rutina normală de acasă – aspirare, spălarea parchetului, spălatul rufelor sau făcutu ordinii în bucătărie pentru un pic de distracție pe canapea. Dacă îți dorești o relație afectivă, este o zi bună pentru a fi foarte spontan și a te apropia de persoana atractivă pe care o admiri.     

Balanță – Energiile intelectului și munca asiduă se reunesc, oferindu-ți abilități excepționale de gândire critică. Puterea ta de decizie este clară. Cea mai bună utilizare pentru această energie este să fii productiv. În caz contrar, poate deveni anxietate și chiar pesimism. Asumă-ți cele mai provocatoare sarcini și lucrează la asta.   

Scorpion – Petrecând un timp singuri, vă puteți bucura de compania celuilalt. Dacă îți dorești o relație înceară să activezi poziția unei persoane care îți place și pe care ai observat-o pe rețelele de socializare și poate vă întâlniți la o cafea…online.           

Săgetător  - Ai ocazia să finalizezi o parte din lucrarea pe care ai început-o duminica trecută. În ultimele zile, provocările te-au preocupat, iar acum apar câteva soluții. Pune mâna pe plivas și notează-ți diferitele resurse pe care le poți avea precum și direcțiile în care ai putea merge.                                           

Capricorn – Saturn poate lucra în favoarea ta, întărindu-ți facultățile mentale și oferindu-ți capacitatea de a lua decizii importante. Ia în considerare să dedici câteva ore unor activități importante, cum ar fi planificarea, revizuirea datoriilor pe care le ai sau actualizarea profilului pe diferite site-uri profesionale.         

Vărsător  - Energiile mercuriene și saturniene ocupă cele mai puternice poziții din tema natală. Este un aspect excelent pentru negocierile importante sau tranzacțiile comerciale mari și, totuși este posibil să nu poți acționa așa cum ai dori.       

Pești – Intuitiv ai puterea să rezolvi o problemă persistentă. Nu lăsa ca alte lucruri să-ți abată de la problemele reale și concentrează-te asupra a ceea ce vrei să rezolvi. Înseamnă că vei avea foarte mult de muncit și vei transpira din greu pe măsură ce le rezolvi.