Berbec –Tensiunea plutește în aer, deoarece schimbul de replici cu un coleg la locul de muncă, brusc se strică. Cumva, încercarea ta de a păstra liniștea este întreruptă de propriile lor obiective personale. Acest lucru face să te simți limitat, încorsetat și neinspirat. 

Taur - Lilith, pare îngrijorată de acțiunile lui Venus și vrea să o aducă cu picioarele pe pământ. Dar combinația acestor două îți permite să construiești ceva tangibil. Venus este dorința și Lilith – intuiția. În loc să te gândești la limitări, gândește-te la soluții viabile.        

Gemeni - Nodul Nord sau destinul îți dezvăluie calea vieții și, fiind în propriul tău semn anul acesta, îți permite să arunci o privire asupra direcției vieții tale. Cu influența lui Venus, ceva ce vezi sau citești astăzi, te poate inspira să iei în considerare schimbarea stilului de viață.  

Rac – Vii cu o idee romantică originală și dragostea este o felie de tort. Un gust de ceva mai exotic, mai ciudat apare undeva pe la jumătatea săptămânii, dar, în timp ce savurezi, fii atent ce spui sau ce faci, pentru că ar putea fi înțeles greșit.          

Leu - Un prieten vrea să-și spună părerea despre viața ta amoroasă. Fă-ți timp pentru o mică conversație. Perspectiva lui are probabil sens. Ești cald și blând, și s-ar putea să îți dorești chiar și puțină mâncare așa că ieși la un grătar cu prietenii.      

Fecioară - O abordare filosofică a romantismului este extrem de binevenită la începutul săptămânii. Privește lucrurile în context mai degrabă, decât izolat. Până marți și chiar și miercuri, latura ta logică stăpânește, dar amintește-ți când îți exprimi gândurile că ascultătorul poate fi mai emoțional.       

Balanță – Astăzi și săptămâna viitoare, pe măsură ce ajungi la alții care fac ceea ce vrei tu să faci, poți găsi informații, conexiuni utile și chiar un mentor. Spune ce cauți și vezi cine este deschis să te ajute. Păstrați lucrurile plăcute chiar de la începutul săptămânii.   

Scorpion –Ești gata să faci tot posibilul ca lucrurile să meargă bine la începutul săptămânii, dar sfatul meu este să-ți economisești o parte din energia pe care o ai până la jumătatea săptămânii. Dar, pregătește-te pentru o săptămână plină de intrigi și de neconcordanțe sentimentale.   

Săgetător  - Tocmai când v-ați reluat să vă urmăriți obiectivul, vine luna nouă care vă oferă curaj în valoare de o săptămână, precum și sprijin pentru a vă încuraja pe parcurs. Acum vă alăturați prietenului sau partenerului și îi ajutați și pe drum.    

Capricorn – Diferitele cerințe ale muncii tale sau ale cuiva special pentru tine, te-ar putea face să te simți puțin obosit. Planifică-ți câteva momente în timp ce te afunzi în muncă. Joi îți vei recâștiga spiritul bun, iar o legătură sentimentală, posibil una de lungă distanță.      

Vărsător – Stilul tău unic de comunicare crește și mai mult intensitatea mmentului. Ai grijă ca unele emoții să nu te tragă în jos într-o situație mai delicată, altfel vineri sau sâmbătă ve merge înot. Acceptă colacul de salvare sub forma unor perioade de tăcere.

Pești – Cererile de muncă ar putea amenința să te copleșească, dar o mână fermă și un pic de multitasking cu mintea ta creativă, te va ajuta să treci cu bine peste toate. Așteaptă-te să ai o săptămână productivă și distractivă, în timp ce îți vin idei noi.