Berbec – Ar trebui să ai grijă la modul în care discutați un subiect sensibil. Nimeni din cei prezenți nu va fi ofensat, dar un cuvânt spus aiurea ar putea să ofenseze pe cineva care tinde mereu să ia lucrurile puțin mai personal.   

Taur - Prin dialog, ideile vor fi clarificate și planurile vor fi puse în mișcare. Așteaptă-te la unele lucrări de prezentare sau de arbitraj în viitorul tău imediat. Aceste sarcini se vor dovedi mai plăcute decât te așteptai.          

Gemeni - Unul sau două dintre misterele iubirii sunt gata să ți se dezvăluie la începutul săptămânii, așa că pregătește-te, nu te grăbi să faci pasul dacă nu ești invitat să o faci, și numai din priviri. Întreabă în stânga și în dreapta despre ceea ce vezi.      

Rac – Fii foarte atent la modul în care îți exprimi sentimentele cu privire la un conflict cu un coleg de muncă. Unii pot interpreta greșit atitudinea ta și ai putea întâmpina unele conflicte care țin de comunicare.

Leu - La sfârșitul săptămânii de lucru, deleagă sarcini, chiar dacă ești îngrijorat de rezultat. Va arăta că ai încredere în echipa ta.Prin mediere sau ceva timp pentru tine, poți găsi noi perspective profesionale și spirituale care să te ajute să faci bani.        

Fecioară – Ești atent la o nouă provocare în cele mai mici detalii. Dar tot felul de variabile fără nicio legătură, stau în calea implementării proiectului. Răbdarea este esențială luni după-amiază, când atenția ta este distributivă.   

Balanță – încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ și optimist în ce privește viitorul, la sfârșitul săptămânii. La începutul săptămânii, vei fi complet absorbit de sarcinile care le ai. Proiectul actual se dezvoltă frumos.  

Scorpion – Contribuția ta ar putea face diferența o decizie profitabilă și una nefericită și costisitoare. Discută ideile pe care le ai cu cei care știu despre ce este vorba. Încearcă să aprofundezi unele relații, cu colegi sau persoane pe care nu le cunoști prea bine.  

Săgetător – voia bună nu este doar un capriciu, ci este contagioasă până la sfârșitul săptămânii. Lasă-i pe alții să-și spulbere visul, tu trăiește-l pe al tău, unul perfect original, perfect uimitor pentru că de fapt, descrii propria cale.

Capricorn – Munca va fi remarcată cu siguranță de șeful tău. Vinere este o zi bună să te relaxezi și să schițezi planurile pentru viitorul tău în instituție. Gândește-te unde ai vrea să ajungi. Nu fi timid cu privire la potențialul tău.

Vărsător – Fă-ți o listă de priorități, elimină ce nu ai nevoie, fă ordine în bazele de date vechi sau stochează informațiile de care nu mai ai nevoie. Odată ce ai trecut prin această fază dificilă, astăzi va fi o zi revigorantă.  

Pești – Sfârșitul săptămânii se arată frumos și relaxat, mai ales dacă lași prietenii sau partenera/ul să preia conducerea în organizarea unei mici petreceri. Te vei distra orice ar fi, iar duminică este un moment perfect pentru a visa cu ochii deschiși.