Berbec – Acesta pare să fie un moment bun pentru a vindeca răni vechi, deoarece Venus face un aspect plăcut cu Chiron pentru a vindeca ceva în sufletul tău. Dacă nu ai vorbit cu cineva de ceva vreme, astăzi ar putea fi un moment de cotitură, mai ales dacă îi simți lipsi în secret. Acționează conform instinctelor tale și nu vei greși.

Taur  - Vei descoperi că te poți descurca destul de mult folosindu-ți mintea și spiritul tăios. Informațiile se răspândesc repede și parcă cu furie. Fă ceea ce rezonează cu tine și aruncă ceea ce nu ai nevoie. Cu cât ești mai informat, cu atât vei fi mai bine pregătit pentru a face față deciziilor. Dimineața poți fi în contradicție cu tine, dar după-amiaza încearcă să faci față provocările inconștientului.

Gemeni –  Adesea, te întrebi „De ce eu?”. S-ar putea să simți că îți pui această întrebare mai mult decât oricine altcineva, în ultima vreme. Viața pare uneori ca o plimbare cu roller-coaster-ul care nu se termină niciodată. În profunzime, îți dai seama că nu ai cum altfel. Fă o pauză de la lucrurile cotidiene, dacă poți și comunică-ți gândurile și sentimentele celor din preajma ta.   

Rac – Ar trebui să-ți poți evalua emoțiile dintr-o perspectivă neutră și detașată săptămâna aceasta. Folosește ocazia pentru a lua măsuri pe baza a ceea ce simți. Asigură-te că acțiunile tale nu sunt reacționare și că nu o faci pur și simplu, ca răspuns la insistențele cuiva. Gândește-te înainte să faci mișcări bruște.

Leu – Nu presupune automat că îți poți rezolva singur problemele. Doar că actul de a discuta lucrurile cu alții poate ajuta în sensul de a face lumină într-o situație care te deranjează de ceva mai devreme. Cere ajutor, nu îți fie rușine să o faci. Cu toții avem probleme la un moment dat. Nu ești singurul.    Atenția ta poate fi concentrată spre interior către gândurile și cunoașterea intuitivă.

Fecioară  - Tezește-te devreme și muncește. Ai adunat energie emoțională și fizică care ar trebui să te ajute să realizezi tot ceea ce vrei să faci. Totul este de partea ta. Profită de asta pentru a spune ce ai în minte și pentru a te apropia de ceea ce ai nevoie. Partea activă și receptivă se pun de acord săptămâna aceasta. Ar trebui să găsești un echilibru sănătos între a da și a primi.

Balanță – S-ar putea să realizezi că ești un pic confuz și nu prea vezi spre ce drum te îndreți. Privirea dezorientată ta nu ajută pe nimeni să-și dea seama de ce ai nevoie. Nu te simți obligat să rămâi într-o situație nesănătoasă. Poate face să înclini să te ridici cu viteza luminii la nivelul obiectivelor și planurilor legate de carieră.

Scorpion – Este important să ieși și să simți dincotro bate vântul. Conectează-te cu natura și fii conștient de modul armonios în care se îmbină cele patru elemente. Respiră adânc și umple-ți plămânii cu această forță vitală. Imaginează-te pe un munte survolând oceanul de dedesubt. Extinde-ți conștientizarea, astfel încât nimic să nu scape atenției. Ține-ți mintea limpede și fii deschis la noi aventuri.        

Săgetător  -  Folosește, practic, gândurile pe care le-ai sintetizat în ultimele zile. Întinde-ți limitele și extinde-ți înțelepciunea la oamenii din jurul tău. Este o săptămână bună pentru a lua măsuri. Conectează-te cu inima și mergi mai departe cu planurile. În mod normal, considerăm că inimile noastre sunt tandre și vulnerabile.

Capricorn - Oamenii pot fi un pic critici pentru gustul tău, săptămâna aceasta și ai face bine să asculți ce au de spus. Fii receptiv la feedback lor, astfel încât să poți stabili o relație sănătoasă. Este important să îți păstrezi smerenia sub control. S-ar putea să descoperi că ești excesiv de critic, deoarece vezi oameni care se mișcă greoi sau care îți dau bătăi de cap, în comparație cu mintea ta blitz.      

Vărsător – Menține ridicat scutul psihic, astăzi, pentru ca vei avea nevoie de el. Comentariile oamenilor pot părea dure, chiar dacă este spre binele tău. Cea mai bună apărare împotriva tonului critic este să folosești constructiv criticile altor persoane pentru a construi o bază mai puternică din care să lucrați. Procesează această energie într-un cadru pozitiv și folosește-o pentru a finaliza lucrurile.    

Pești – Din păcate, chiar dacă este sâmbătă, nu este o zi pentru distracție și jocuri. De fapt, s-ar putea să simți o greutate emoțională enervantă, pentru că te face să simți mai epuizat energic decât de obicei. Există un ton sobru care îți cere să arunci o privire asupra realității și să iei unele decizii cu privire la obiective și la planuri. Ai putea auzi tic-tac-ul cronometrului că este pe cale să se stingă.