Berbec – Sentimente adânc îngropate pot ieși la suprafață și ar putea fii foarte intense. Dar dacă cineva te-a supărat, vei fii pregătit să vorbești cu persoana respectiă și să lămurești lucrurile. Fii sincer cu privire la modul în care te simți și acest lucru ar putea marca începutul unei noi etape.            

Taur – Îți pui mai multe întrebări decât poți să primești răspunsuri. Este persoana cu care ești cu adevărat sufletul tău pereche? Dacă ești singur, simți că întâlnești genul potrivit de oameni? S-ar putea să fie timpul să explorezi câteva căi alternative.         

Gemeni  - Gelozia ar putea scăpa de sub control și s-ar putea să nu fii capabil să te eliberezi de obsesia pentru cineva care îți place cu adevărat. Din fericire, Scorpionul este puternic și silențios, astfel încât este puțin probabil să vorbești despre propriile secrete. 

Rac – Acceptă  oportunitate de a-ți explora partea sălbatică în timp ce renunți la inhibiții și începe să îți asumi riscuri. Este momentul perfect pentru a începe explorarea unei noi zone de interes. Lumea ezoterică este deosebit de atrăgătoare așa că citește cărți pe această temă.            

Leu  - Multă neliniște și dezamăgire, ca de obicei. Uneori pare că, indiferent cât de mult ai încerca, nu poți face lucrurile să iasă așa cum vrei. Răbdarea nu este cea mai puternică trăsătură a ta, dar ai nevoie de ea acum. Nu poți forța nimic să se întâmple dacă nu este scris să fie așa.         

Fecioară – Orice ai greșit în ultimele trei săptămâni - conexiuni pierdute, planuri de călătorie anulate și erori tehnologice – vor reveni, în cele din urmă, pe drumul cel bun. Știi unde să cauți cunoștințele de care ai nevoie, oferindu-ți curajul de a parcurge locuri top secret.

Balanță - Atenția la bani este mult mai concentrată acum. Aceasta poate fi o oportunitate de a vă reevalua prioritățile și valorile, de a visa la cum să îți sporești veniturile și de a reduce cheltuielile la strictul necesar. Este este momentul pentru a merge mai departe.               

Scorpion  - Atunci când îmbrățișezi partea întunecate a personaltății tale, aduci la lumină forța brută, care este cam greu de oprit. Din fericire, îți cunoști foarte bine limitele. Problemele de control și autocontrol sunt prea mari pentru toată lumea.  

Săgetător  - Acum ai șansa să termini tot ce nu dorești să duci în anul următor în viața ta. Acesta este un moment excelent pentru a te relaxa, a crea sau chiar pentru a face o scufundare profundă în iertare. Astăzi este o una din acestea, eforturile tale sunt necesare mai mult ca niciodată.             

Capricorn – Ai șansa unui nou început, indiferent dacă aceasta se referă la o nouă deschidere în carieră, un interviu de angajare, o afacere sau un contract. Ar putea fi interesat să duci mai departe un obiectiv la care ai renunțat acum câteva luni.          

Vărsător  - Orice lucru care îți lărgește orizontul te-ar putea atrage acum, deoarece accentul tău este să fii aventuros și să faci un salt de credință. Este perfect pentru a începe o călătorie spirituală, pentru a începe un studiu sau pentru a te angaja într-o oportunitate care îți deschide noi porți.

Pești –Ziua aduce un moment de regenerare și de transformare dacă ești pregătit să cobori în profunzime sufletului și să rezolvi acele probleme care te blochează financiar și emoțional. Va fi un moment de respiro când lururile încep să se clarifice și va repune pe tapet proiectele amânate.