Berbec – Ziua de astăzi îți cere să aprofundezi relația principală – cea cu tine însuți. Toate celelalte relații decurg din asta. Conjunctura relațiilor tale îți prezintă alegeri neașteptate și poți avea ceea ce dorești. Există mai multe povești decât ai putea vedea cu ochii.

Taur – Partenerii sunt împovărați cu un volum mare de muncă, ceea ce înseamnă că uiți de slăbiciuni, înveți să faci compromisuri și să te ocupi când poți de altele mai degrabă, decât să iei lucrurile personal. Profunzimea emoțiilor tale te-ar putea surprinde.

Gemeni – Astăzi ai șansa să te reconectezi cu copilul interior și să găsești echilibrul dorit. Îți creezi viața, în fiecare moment, cu gândul, cu cuvântul și cu fapta. Fii prezent și fă alegeri conștiente. Eliberează ceea ce nu mai servește calității spirituale și sensului cel mai profund al scopului.

Rac – Iese la iveală o situație profesională care solicită mare atenție cu o situație internă. Evită comportamentul pasiv-agresiv, păstrează-ți calmul pentru a-ți menține status quo-ul sau revoltă-te de dragul acestuia și devin-o conștient de tiparele pe care nu dorești să le mai repeți.

Leu – Te implici în conversații și aduni informații, în urma cărora faci alegeri esențiale, marcând în acest fel, un moment de transformare în destinul tău. Scapă de amintirile neplăcute și ideile fixe despre succes și eșec care carezi că îți blochează viziunea asupra lumii.

Fecioară – Angajamentele financiare și emoționale evoluează, într-un ritm alert. La fel de neputincios cum te-ai simțit, tu ești cel care deține cărțile indiferent de situație. Este favorizată comunicarea prin conștientizarea unor noi informații de care aveai nevoie.

Balanță –  Un adevăr important pentru tine, aduce opțiuni care îți pot schimba viața deoarece aduce informații care cer o reevaluare mai profundă a angajamentelor tale, a potențialului exprimat în diverse situați. Merită mai mult decât crezi, vei vedea!

Scorpion – Devi conștient de unele procese sufletești, de dorințe secrete, temeri, ambiții și fantezii pe care rareori le recunoști. Dar, prin conștientizare, poți obține ceea ce dorești, mai degrabă decât să atragi circumstanțe nedorite sau să repeți fără să vrei, modele de autodistrugere sau de auto-sabotare.

Săgetător – Perioada de recluiune a fost bună pentru tine. Ai crescut în înțelepciune, conștientizare de sine și conștientizarea multor altor talente și a unui potențial fără margini. În următoarele patru săptămâni, integrează aceste experiențe, treptat, și pregătește-te pentru a relua călătoria interioară.

Capricorn – Ai prieteni și relații care te pot ajuta, dar s nu ai așteptări prea mari, numai așa și poți avea un real progres. O situație de la locul de muncă, îți solicită atenția și îți cere să găsești un echilibru într-o situație profesională. Abia apoi poți fructifica șansa de a-ți duce cariera la un nou nivel.                                                                             

Vărsător – Îți este dezvăluit drumul pe care îl ai de urmat și poți face alegeri care te vor ajuta să mergi mai departe în călătoriea în care vei porni. După cum se spune, nu este important doar ceea ce știi, ci și pe cine știi. Caută cel mai înalt adevăr și poți obține un succes de care să fi cu adevărat mândru.

Pești – O situație ajunge la punctul terminus, prezentându-ți opțiuni neașteptate dar și oportunități profitabile. Situația s-ar traduce cam așa - renunță la a mai controla lucrurile, în timp ce îți clarifici valorile și poți alege unde să îți investești timpul, banii, dragostea și energia.