Berbec – Săptămâna este bună pentru a lua în considerare alte modalități de creștere a veniturilor, decât cele obișnuite. Deci este un moment bun pentru a studia și a lua în considerare posibilitățile de investiții, dar nu le face săptămâna aceasta.  

Taur – Privește cu atenție problema înainte de a intra în panică. Este posibil să fi apărut o eroare din calculator sau o altă greșeală. Ia măsuri urgente pentru a remedia greșeala. Este un consum nervos mai mare, dar vei fi ușurat să știi că totul a fost rezolvat.           

Gemeni  - Ai putea fi tentat să minți sau să eviți să spui familiei despre ce este vorba. Dorința ta de a-i proteja pe cei dragi este de înțeles, dar ar putea cauza și mai multe probleme. Nu poți proteja oamenii tot timpul. Majoritatea preferă să cunoască realitate.    

Rac – Vei descoperi că dragostea vine la tine când te aștepți mai puțin. Există în tine atâta forță creatoare încât va fi cea mai plină de satisfacții dacă o vei folosi pentru un țel artistic. Un îndemn puternic, dar neregulat, te poate împinge la acțiune.

Leu  - Inima îți spune că îți poți permite să mergi la cumpărături și să faci achiziții sub impulsul lucrului bine făcut, dar contul tău bancar spune o poveste foarte diferită. Respectă-ți bugetul, chiar dacă nu este ceea ce ai vrea să fie.    

Fecioară – Vei descoperi că există un spirit magic, aventuros, atunci când te conectezi cu ceilalți. Profită de această energie și puneți-o la păstrare pentru a o folosi atunci când crezi că este potrivit. Adu elementul suplimentar de emoție în lumea ta atunci când ești cu cineva.

Balanță – Un prieten ți-ar putea cere un împrumut iar tu ai putea să eziți să îi dai banii. Intuiția îți spune ce să faci dacă ești atent. Probabil că persoana nu este prea pricepută în gestiunea banilor. Apoi, ai putea dori să participi la unele activități de grup.   

Scorpion  - Probabil că unele probleme legate de casă s-au acumulat și acum ar cam fi timpul să le rezolvi. Poate dorești doar să le treci în revistă, în grabă, nu trebuie să le faci pe toate deoodată. Ai grijă de cele mai presante sarcini și apoi relaxează-te.           

Săgetător - Țările îndepărtate și țările exotice îți atrag atenția, dar circumstanțele pot face grea o asemenea deplasare, în asemenea moment. Inconvenientele țin de pandemie, în primul rând. S-ar putea să existe și fricțiuni cu partenerul tău. Nu te lăsa angrenat în ceartă.         

Capricorn – Simți nevoia de a-ți lărgi orizonturile. S-ar putea să te gândești la mutarea într-un cartier nou sau la o călătorie într-un ținut îndepărtat. Oamenii din viața ta se vor schimba ca urmare a regândirii spațiului intim din perioada de pandemie.     

Vărsător – Te simți capabil și optimist și este foarte probabil ca entuziasmul tău să te susțină mult timă. Succes în carieră și relații. Intuiția crescută îți sporește înțelegerea față de ceilalți. Nu te mira dacă prietenii și colegii se vin la tine pentru sprijin și îndrumare.  

Pești - Ești sensibil din fire, deci toată această tensiune și conflict ar putea provoca stres și o nevoie impulsivă de a face cumpărături. Căutați modalități de a vă gestiona stresul care nu implică cumpărarea multor lucruri de care nu aveți nevoie.