Berbec – S-ar putea să primești mesaje spirituale, dar acesta poate fi extrem de scurt. Ca și cum ai încerca să identifici mici detalii într-o dimineață cețoasă, este important să aștepți până când ai întregul mesaj. Ceea ce primești astăzi este doar o bucată. Nu-l scoate din context; arhivează-l .

Taur – Dacă abordezi o oportunitate dintr-o poziție de putere, ar putea duce la un pas greșit. Scopul acestui aspect este să recunoști că ai puterea de a-ți manifesta dorințele. Ceea ce îți imaginezi, puteți manifesta, pentru că somnul rațiunii zămislește monștri cum spune tabloul lui Goya.                     

Gemeni – Astăzi, ai putea ajunge să joci un joc la telefon în care fiecare persoană transmite mesajul care se degradează puțin câte puțin de fiecare dată. Mesajul final nu are nicio legătură cu ceea ce s-a spus inițial. Dacă primești știri deranjante, caută sursa. Probabil că s-a înțeles ceva destul de diferit.    

Rac – O schimbare îndrăzneață în rutina zilnică ar putea avea efecte care să îți schimbe viața irevocabil. Micile schimbări pe care le faci în cursul zilei pot pune în mișcare o roată mult mai mare decât crezi. Mai mult ca sigur tu vei fi cel care va trebui să se acomodeze.             

Leu – Ești pe cale să intri într-o aventură dar ceva te reține. Nu ești pregătit și nici nu ai mai multe informații despre ce ar fii vorba. Punând întrebările corecte, poți constata că ai tot ce trebuie pentru a aborda acest lucru. Ca în orice iluzie, trebuie să mergi înainte, având încredere în tine.

Fecioară – Se pare că relațiile pot fi dure și confuze, în special conexiunile familiale. Astăzi poate fi deosebit de dificil să încerci să comunici cu frații sau verii. Încearcă să fii mai clar și, chiar și atunci, este posibil să nu te ajute. Posibil să îți sufleci mânecile și te pregătești să ajuți.                    

Balanță – Oricât ai încerca să comunici ceea ce vrei celorlalți, nimeni nu pare să înțeleagă sau să facă lucrurile corect. Este important să nu iei acest lucru personal, deoarece Neptun nu face decât să ofere totul între voi și ceilalți. Fă un pas înapoi și așteaptă să discutați aceste planuri în altă zi.      

Scorpion – simți un entuziasm enorm cu privire la un proiect sau o oportunitate creativă, dar ai grijă atunci când te dedici, la resursele investite în acest proiect. Neptun poate face ca lucrurile să strălucească în aparență, orbindu-te și ascunzând necazurile care pot fi dedesubt.

Săgetător - Ești cunoscut pentru elocvența și argumentația ta, dar astăzi lucrurile ar putea deveni destul de încețoșate - mai ales în ceea ce privește discuțiile importante cu membrii familiei. Erori de comunicare de ambele părți și de aici irascibilitatea. Lasă orice conversație importantă pentru o altă zi.   

Capricorn – Ai putea fii potopit de impresii sau să te trezești dimineața, amintindu-ți ce ai visat în detaliu. Dar mesajul este ambiguu și confuz. Lasă analiza deoparte. Lasă gândurile să vină și să plece fără a le judeca. Informațiile pe care le primești vor avea mai mult sens la sfârșitul zilei.             

Vărsător – Comunicarea greșită este foarte probabilă, mai ales în ceea ce privește banii și un prieten drag. Poate exista o anumită confuzie cu privire la cine plătește pentru ceva sau cum trebuie rambursați banii împrumutați. Este posibil să ai un plan pentru a aborda acest subiect.

Pești – Granițele dintre tine și ceilalți se dizolvă astăzi, poți auzi gânduri și descoperi unele adevăruri. Acolo unde alții sunt confuzi, vezi cu o claritate absolută. Pe măsură ce oamenii încearcă să ascundă faptele, ceea ce se întâmplă cu adevărat este înconjurat de lumini pentru tine.