Berbec – Șocuri bruște, precum surpriza de care ai parte când te întorci acasă și aprinzi lumina iar prietenii sar din spatele canapelei pentru a-ți ura „la mulți ani!”. Astăzi, o persoană din trecutul tău poate să intervină pentru a-ți da o mână de ajutor și pentru a-ți arăta cum schimbarea poate aduce comoară.  

Taur –Ceea ce sugera intuiția ta în ultimele câteva săptămâni, se întâmplă acum. Ai o șansă extraordinară. Când ți se închide o ușă altele zece se deschid, ceea ce va face dificilă revenirea la ceva ce ai făcut înainte. Dar norocul este cu tine dacă mergi înainte ești cu un pas înaintea celorlalți.  

Gemeni –Astăzi are loc o Eclipsă Totală de Soare în Săgetător în casa de relații. Știm că eclipsele aduc schimbări, dar aceasta este înconjurată de unele aspecte pozitive, deci ar putea exista niște vești fericite legate de o relație de dragoste. Ceva va trebui să se încheie pentru a începe ceva nou.      

Rac –Eclipsa de astăzi, sugerează schimbarea și uneori această sugestie este făcută în termeni foarte clari. Credința pe care o ai despre relații este testată. Lăsând loc unei idei noi, ai putea deschide o oportunitate pentru o dragoste ca în povești.

Leu – Ești ca jarul, mocnești, așteptând ca lumea să te observe. Iar această energie armonioasă a eclipsei îți amintește să acționezi cu hotărâre în privința celor mai mari vise ale tale. Nu lăsa perfecționismul să te împiedice. Dacă ai ceva de arătat lumii, indiferent dacă este terminat sau nu, este timpul să te lansezi.  

Fecioară – Fă-ți timp pentru a vedea unde ai putea fi flexibil în ceea ce privește dimensiunea casei, locația sau climatul local. Ai putea privi în urmă cu câteva luni când plănuiai deciziile pe care le iei astăzi și să te simți foarte fericit cu alegerile pe care le-ai făcut.     

Balanță – Există schimbări în legătură cu modul în care comunici, nu doar cu alte persoane, ci și cu tine însuți. Acum ești provocat să renunți la gândirea negativă și la autocritică și, pe măsură ce o faci, vei descoperi că ești mai fericit, mai sănătos și mai productiv.        

Scorpion –Se deschide larg drumul spre prosperitate prin câteva schimbări fundamentale în modul în care te ocupi de bani. Este posibil să fi avut în trecut un buget ridicat. Este posibil, să se înregistreze în următoarele luni, un nou record bugetar, iar luni poți planta niște semințe pentru a face acest lucru.   

Săgetător - Ai capacitatea de a rezolva problemele provocatoare, în special legate de serviciu sau de problemelor copiilor. De asemenea, începi să dai deoparte blocajele care te-au afectat luni de zile. Fă-ți timp pentru gândire și notează tot ce se petrece.     

Capricorn – Ia în considerare accesul la spiritualitate ancestrală, la vechile practici magice ale popoarelor antice sau la rețeta secretă de familie pentru fursecuri cu praline și cu ciocolată. Adu spiritualitatea în viața de zi cu zi, făcând lucrurile cu respect.               

Vărsător – Este posibil ca oamenii din jurul tău să treacă prin schimbări majore de viață - se pare că ești vizat de această furtună de energii. Dar, pe măsură ce vântul îndoiește copacii și duce resturile departe, departe, s-ar putea să te lovească o ramură care cade, dar tu va trebui să fii pregătit să faci schimbări.  

Pești – Valurile de schimbare care au loc, pot sădi frica în inima unui non-înotător, dar tu te afli la nivelul salvamarului. Pe măsură ce intervin schimbări, în special în jurul carierei, poți prinde un val care să te ducă în siguranță la țărm. O ideea și-ar putea aduce câteva ocazii de a demara în forță.