Berbec – Acum, mesajele și oportunitățile par să se reunească și ai putea simți că ești pe marginea unei râpe. Există un pod de frânghii, subțire, instabil. Așa cum vezi în filme, întins în fața ta. Este timpul să ai încredere în tine, să ai încredere în abilitățile tale și să pășești înainte fără frică.     

Taur – Pare să fie o zi extrem de productivă, când poți verifica lucrurile de pe lista ta. Nu risipi energie în sarcini. Spală-ți rufele în altă zi. Este o zi în care dorești să ajungi la oamenii care îți pot susține cauzele sau care îți pun resursele la dispoziție.   

Gemeni – Schimbările care au avut loc în ultimele zile necesită unele acțiuni și astăzi este ziua pentru a aborda această listă de sarcini. Ea ar putea include schimbări în jurul reședinței, anunțuri făcute de familie și mai multe persoane din Trecut care te vor contacta.        

Rac – Astăzi este o zi bună pentru a termina proiecte legate de locul de muncă. Chiar dacă proiectul nu este încă scadent, vezi dacă îl poți încheia mai devreme. Este o zi extrem de productivă; nu o risipi la curățarea cutiei pentru pisici.  

Leu – Întâlnirile de afaceri, analiza și foile de calcul sunt în atenția ta, pe măsură ce verifici lista cu sarcini. Cu toate acestea, astăzi ești capabil să faci o muncă profundă pentru a construi cadrul a ceea ce dorești să realizezi în anul următor. Nu irosi energia de astăzi în chestiuni banale.    

Fecioară – Până seara, ai putea să regăsești suficientă energie pentru a face destul de puțin. Stai deoparte de la ce ți-ar putea abate atenția, ascultând muzică ambientală. Experiența ta  constă în gestionarea zilnică a tot ce se petrece.

Balanță – Este o zi bună pentru a analiza probleme legate de bani, în special cu un partener de afaceri sau un partener de viață. Îți poți alimenta carnetul de cecuri, poți lua decizii de investiții sau poți consulta bugetul instituției pentru anul viitor.

Scorpion – Ai o mai mare capacitate de concentrare și de rezolvare a problemelor dificile. Aceasta este o zi bună pentru a-ți face unele calcule, pentru a te reconecta cu casa sau pentru a găsi formula de fuziune la rece cu au partener.     

Săgetător - Relațiile de tot felul se îmbunătățesc pe măsură ce te simți mai încrezător și mai conștient de sine. Vă înțelegeți mai bine cu adolescenții și tinerii cu suflet de copil, iar dacă îți dorești dragoste poți întâlni pe cineva interesant și poți avea chiar, o primă întâlnire.  

Capricorn – Lucrurile se vor limpezi în cele din urmă și în cel mai scurt timp, te vei simți mai bine, acestea vor fi mai puțin dificile și mai puțin obositoare. Iar Saturn va călători prin casa banilor munciți câțiva ani. Este bine să ai totul sub control.                   

Vărsător – Este o zi numai bună pentru a descoperi motivele pentru care te simți blocat. Zic că este o combinație rară de energii pe care nu ai dori să le lași să treacă stând cu ochii în calculator, vizionând videoclipuri cu decorare a casei.    

Pești – Există câteva oportunități bune de a face bani astăzi. S-ar putea să vinzi un teren, o casă, un apartament, sau să ai o idee avansată sau finalizezi un proiect care îți poate aduce o sumă ordonată. Poți parcurge cu ușurință lista de lucruri pe care o ai de făcut.