Berbec – Optimismul și entuziasmul tău se pare că îi deranjează pe unii șefi. Tendița va fi să continui să iei totul în glumă, dar cel mai bun ar fi un răspuns vis-à-vis de lucrările în care ești implicat și să te întorci la muncă. S-ar putea să întâlnești și se vor încinge lucrurile!              

Taur - Ceea ce te aștepți să se întâmple cu siguranță nu se va întâmpla, dar nu judeca nimic până nu știi întreaga poveste.Mijlocul săptămânii este un moment bun pentru a fii cu prietenii și a vorbi despre cum arată viața ta sentimentală.                     

Gemeni - Așteaptă-te să visezi cu ochii deschiși la scene pasionale. Munca are prioritate în mijlocul săptămânii; este un lucru bun că ești atât de ocupat, deoarece orice încercare serioasă de comunicare orientată spre dragoste probabil nu te avantajează.   

Rac – Fii calm când discuți în timpul disputei dintre membrii familiei și socrii. Există o competiție sau un dezacord de lungă durată întrei așa că poți face progrese în a ajuta cele două persoane să se apropie. În următoarele zile, lucrurile se vor liniști.         

Leu - Revii cu picioarele pe pământ spre după-amiază, agitat dar vezi ce iese din asta. Cunoașterea va da roade, marți și miercuri; în laboratorul minții tale toate se amestecă și, dacă un experiment reușește, ești gata să analizezi calm consecințele.

Fecioară – Este o zi bună pentru o acțiune îndrăzneață. Ia în considerare o transformare completă a modului în care ai făcut lucrurile până acum. A fost o săptămână aglomerată și, deși astăzi s-ar putea să fie încă o zi de lucru.  

Balanță – Cu siguranță rezonezi cu ceilalți sau cu o anumită persoană, iar socializarea este favorizată, așa că propune ceva interesant. Nu te baza pe ideea că vei face o grămadă de progrese, marți sau miercuri; rămâi la ceea ce funcționează.              

Scorpion – Aranjează masa din sufragerie cu lumânări și alege alimente cunoscute pentru calitățile lor afrodiziace, precum ciocolata și mierea. Ia în considerare și un buchet de flori. Astăzi te poți distra, ca să dai tonul la ceea ce va urma.  

Săgetător – Ziua aduce cu siguranță ceva nou pentru tine și, dacă adaugi o idee sau o întâlnire neașteptată, totul va fi destul de spectaculos. Ar putea reconstitui un sărut la miezul nopții, copiat din cărți. Este greu să fii romantic atunci când ești înconjurat de lucruri mici.

Capricorn – S-ar putea să te gândești să cauți un loc de muncă nou sau să accepți să muncești de acasă. Poți obține sprijin când vine vorba despre un obiectiv dorit. O mică schimbare de perspectivă echivalează cu un mare avans acum.   

Vărsător  - Vei avea ocazia să te reconectezi la viața spirituală interioară. Ia în considerare reînnoirea unei practici zilnice de meditație sau de rugăciune. Lasă pe cineva intereant să se apropie de tine și să vă bucurați împreună. Un model de afecțiune, devine brusc clar.               

Pești – S-ar putea să porți negocieri pentru o chestiune financiară. Poate fi o discuție fie despre o creștere  salarială, fie o nouă oportunitate de angajare. Este posibil să discuți cu un director de bancă sau cu un conilier financiar.