Berbec – Ziua este bună pentru a lua în considerare alte modalități de creștere a veniturilor, decât cele obișnuite. Deci este un moment bun pentru a studia și a lua în considerare posibilitățile de investiții, dar nu le face săptămâna aceasta.

Taur – Abilitatea de a te exprima se lovește, de opoziția Soarelui cu Neptun când există riscul să te pierzi în iluzii și planuri nerealiste și uiți să faci exact ce este mai important pentru sufletul tău. Fii blând cu tine și încearcă să faci lucrurile pe rând.         

Gemeni  - Ar putea fii o zi mai stresantă decât de obicei și cu probleme. Prima ta reacție va fii să îi protejezi pe cei mai apropiați. Ai putea fi tentat chiar să minți sau să eviți să le spui despre ce este vorba. Dorința ta de a-i proteja pe cei dragi este de înțeles.

Rac – Vei descoperi că dragostea vine la tine când te aștepți mai puțin. Există în tine atâta forță creatoare încât va fi cea mai plină de satisfacții dacă o vei folosi pentru un țel artistic. Un îndemn puternic te poate împinge la acțiune, așa că fii gata să răspunzi cu întreaga ființă.   

Leu  - Ești convins că părerea ta despre ceva este corectă și vei discuta cu oricine nu este de acord cu tine. Cu toate acestea, lupta cu ceilalți te va epuiza. Merită oare ca acest lucru să deterioreze relațiile de fiecare zi? Nu.    

Fecioară – Vei descoperi că există un spirit magic, aventuros, atunci când te conectezi cu ceilalți. Profită de această energie și puneți-o la păstrare pentru a o folosi atunci când crezi că este potrivit. Adu emoția în lumea ta atunci când ești cu cineva foarte special pentru tine.        

Balanță –Un prieten ți-ar putea cere un împrumut iar tu ai putea să eziți să îi dai banii. Intuiția îți spune ce să faci dacă ești atent. Probabil că persoana nu este prea pricepută în gestiunea banilor. Apoi, ai putea dori să participi la unele activități de grup.

Scorpion  - Probabil că unele probleme legate de casă s-au acumulat și acum ar cam fi timpul să le rezolvi. Poate dorești doar să le treci în revistă, în grabă, nu trebuie să le faci pe toate deoodată. Ai grijă de cele mai presante sarcini și apoi relaxează-te. Restul poate aștepta.       

Săgetător  - Inconvenientele zilei țin de pandemie, în primul rând. S-ar putea să existe și fricțiuni cu partenerul tău. Nu te lăsa angrenat în ceartă. Folosește-ți natura placidă ca bază, apoi caracterul practic pentru a rezolva problemele la îndemână.     

Capricorn –S-ar putea să te gândești la mutarea într-un cartier nou sau la o călătorie într-un ținut îndepărtat. Oamenii din viața ta se vor schimba ca urmare a regândirii spațiului intim din perioada de pandemie. Ești pe cale să treci la o nouă etapă a vieții.

Vărsător – Te simți capabil și optimist și este foarte probabil ca entuziasmul tău să te susțină mult timă. Succes în carieră și relații. Intuiția crescută îți sporește înțelegerea față de ceilalți. Nu te mira dacă prietenii și colegii vin la tine pentru sprijin și îndrumare.  

Pești - Este posibil ca astăzi să vrei să faci ceva diferit, poate să călătorești într-o țară străină asociată cu o mare tradiție spirituală. Ar trebui să te simți mai aproape de cei dragi și optimist cu privire la viitor. Ai muncit din greu în ultimele luni și simți că meriți o pauză.