Berbec – Energia generală se schimbă, trece de la concentrarea pe tradițional și convențional la concentrarea pe  modern și neașteptat. Gândește-te la lansarea unei afaceri sau conectarea cu un grup de persoane care au aceleași idei pentru a vedea ce poți schimba în această lume.       

Taur – Acum energia de care dispui te va provoca să schimbi poziția de învățăcel cu cea de Maestru. Există un singur atribut pe care îl are maestrul, încrederea. Găsește-ți  încrederea prin revizuirea succeselor tale din trecut.     

Gemeni –Pentru tine este o energie disciplinată are te pune la lucru și se mută în zona ta de educație și spiritualitate. Acest lucru te va ajuta să studiați din greu și să lucrezi la viața spirituală. Acest lucru este util mai ales dacă ești la școală sau chiar la seminar.          

Rac – Saturn îți îndreaptă acum atenția către resursele celorlalți și observi la timp când ți se închid ușile. Saturn reprezintă munca grea și capacitatea de a dobândi experiență. Resurse precum banii și accesul la persoane cu relații se deschid atunci când transpiri pentru a afla cum să deschizi ușa.    

Leu – Ori de câte ori Saturn lasă un semn, ia ceva cu el. Este înțelept să nu fii agățat de o relație care nu mai funcționează pentru niciunul dintre voi. Dacă te eliberezi, se poate transforma în ceva frumos ...dacă nu, poate să eșueze definitiv.   

Fecioară – Astăzi, stai la o fereastră sau, dacă vremea permite, afară și gândește-te cât de multe ai realizat anul acesta cu toate schimbările și întreruperile care au avut loc. Poți fi mândru de ce ai realizat! Ai și un avantaj, poți crea sisteme care să te ajute pe termen lung. Gândește-te la asta.    

Balanță – Accentul se pune pe fertilitate, pe copii și pe creativitatea, în general. Copiii îți pot ocupa mai mult timp decât oricând. Dacă nu ai copii sau animale de companie ai posibilitatea să concentrezi această energie creatoare pe o afacere sau un hobby creativ.   

Scorpion – Fă lucruri ușoare și dă-ți timp pentru a lucra la unele probleme interesante. De multe ori, acest lucru poate semnala o mișcare iminentă. Dacă ai căutat să cumperi o casă sau să te muți în altă localitate, poți începe astăzi prin vizualizarea unor apartamente sau case.       

Săgetător -Așteaptă-te ca în următorii doi ani și jumătate să publici cartea vieții tale sau să creezi un curs video de succes. Ideile tale vor fi inovatoare și îi vor ajuta pe oameni să vadă o cale mai bună de urmat. Această combinație, întărește ideea că vine un val de schimbări. Dar ești foarte adaptabil.    

Capricorn – Este o zi bună pentru a lucra la proiecte dificile. Alege ceva provocator, cum ar fi disertația sau descifrarea bilanțului pe anul acesta a instituției în care lucrezi. Nu este o zi pentru multi-tasking, deci ia în considerare evitarea rețelelor sociale pentru următoarele 24 de ore.                     

Vărsător – Saturn îți cere să te cațeri pe stânci și îți impune limitări. În următoarele câteva luni, vei învăța să ai încredere în intuiția ta sau chiar să îți folosești abilitățile psihice, profesional. Dar, deocamdată, recunoaște că ai în față un munte pe va trebui să îl escaladezi.      

Pești – Ar trebui să îți petreci timpul învățând cum să faci conexiuni cu ceilalți cu ajutorul tehnologiei. Descoperi videoconferința, caută modalități de a publica sau de a extinde lista buletinelor de pe mail. Nu te feri de tehnologie, ci încorporează-o în viața cotidiană într-un mod care îți este util.