Berbec – Un sfârșit de săptămână cu hopuri, când s-ar putea să simți că nu primești sprijin pentru ideile și planurile tale de la persoanele la care ții cel mai mult. Este posibil să te sperie și acțiunea îndrăzneață pe care vrei să o întreprinzi. 

Taur - Dorința ta de libertate transcede dorința de confort și de familie. Nu este o zi pentru a lua măsuri, ci pentru a rumega alegerile pe care le faci zilnic. Astăzi ai o imaginație debordantă, numai bun să-ți exprimi creativitatea prin scris, artă sau muzică. 

Gemeni - Exprimă-ți plăcerea de a trăi într-un decor nou acasă. Bazează-te pe instinctele designerului interior. Este important să-ți asculți partenerul și să nu îți asumi un rol de părinte. În același timp, vezi dacă că responsabilitățile, în special cele financiare, sunt împărțite.      

Rac – Cuvintele afectuoase fac diferența săptămâna aceasta. S-ar putea să scrii o poezie sau să compui o melodie pentru cineva de care îți pasă. De asemenea, ai putea să realizezi că mai toți membrii familiei au sfaturi pentru viața ta amoroasă.            

Leu - Pasiunile se aprind, ceea ce este bine pentru un semn de foc ca al tău. Totuși poți percepe lucrurile din viața ta ca pe o imensă stare de oboseală. Sarcinile vin una după alta. E timpul să-ți amintești în sinea ta de ce  atâta muncă.    

Fecioară – că s-ar putea să te simți sfâșiat între dorința de a cheltui niște bani pe lucruri care să aducă bucurie și nevoia de a economisi. Saturn ar putea să îți dea câteva idei alternative în loc să cheltui bani. S-ar putea să te îndrăgostești de cineva pe care îl cunoști de ani de zile.  

Balanță – Visele încep să prindă contur în lumea reală. Unii oameni însă s-ar putea să îți stea în cale. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să respectați decizia lor. Cu toate astea, aceste blocaje pot fi și un semn că mergi în direcția greșită. Este bine să faci pauză o clipă pentru a te gândi.                 

Scorpion – Intuiția îți sugerează să faci lucrul mai dificil, o acțiune care ar putea face să te simți inconfortabil, dar care este spre binele tău. Ai putea petrece mare parte a timpului cu prietenii. Este bine să petreci puțin timp conectându-te cu oamenii la care ții.

Săgetător – Rugămintea de a vă returna suma împrumutată poate face un  prieten să înțeleagă lucrurile în felul său și ar putea duce la o ruptură. Sentimentele sincere fac loc dorințelor puternice, vorba ceea nu iese fum fără foc. Ai grijă la  ziua de azi, deoarece te poți bloca singur.   

Capricorn – Astăziîți dai seama că ești destul de capabil să îți atingi obiectivele, dar totuși eziți. Saturn este cel care seamănă semințele îndoielii. Cum puteți folosi această interpoziție? Cel mai bine este să revizuiți ceea ce știți și să luați în considerare ceea ce nu știți.       

Vărsător  -Simți  locul unde îți este inima. Poate că ai negat atracția față de cineva până acum, dar va deveni destul de evident pentru toată lumea. S-ar putea să simți că poți spune adevărul franc în față, oricui și să scapi de ei, deoarece Jupiter oferă protecție.

Pești – Este ușor să întâlnești pe cineva la fel de creativ ca și tine și împreună poți explora noi posibilități. Pe de altă parte, posibil să fii primit câteva informații care să nu fie chiar ceea ce îți dorești. S-ar putea să fii nevoit să-ți cauți un nou loc de muncă.