Berbec – Să nu te miri dacă energia ta va scădea în următoarele două luni și îți pierzi cumpătul cu ușurință. Este vorba de retrogradarea lui Marte și care te epuizează. Fii blând cu tine și rezistă dorinței de a purta război cu oricine te enervează.   

Taur – Veștile aparent proaste, despre situația financiară, te-ar putea scoate din circuit. Privește cu atenție problema înainte de a intra în panică. Este posibil să fi apărut o eroare din calculator sau o altă greșeală. Ia măsuri urgente pentru a remedia greșeala.            

Gemeni  - Natura ta uneori sarcastică și limba ascuțită ar putea afecta unele relații dacă nu ești atent. Trebuie să îți economisești energia pentru următoarele câteva luni. În plus, ți-ar prinde bine un pui de somn la timp, măcar te-ar scoate din ceață.  

Rac – Obiectivele tale pe termen lung s-au clarificat în momentul în care Marte a intrat în retrogradare, în sectorul carierei, dar planurile întârzie, iar ambițiile tale par să se ducă pe apa sâmbetei. Vino cu soluții creative pentru a-ți salva reputația și productivitatea.

Leu  - Lasă câteva lucruri la voia întâmplării, pentru că probabil nu vei putea controla tot ceea ce ai vrea în aceste circumstanțe. Deși îți poate fi confortabil să încerci să încadrezi lucrurile în locurile perfecte, vei descoperi că este posibil să nu fie cel mai bun mod de a-ți conduce afacerea.      

Fecioară – Nu lăsa pe nimeni să încerce să te tragă de limbă. Cineva încearcă să-ți ascundă adevărul. Ai încredere în intuiția ta dacă simți că ceva nu este în regulă. Ai grijă și de tine însă, ultimul lucru pe care îl vrei este să te îmbolnăvești.          

Balanță – Este posibil să duci un război în loc să îți dovedești iubirea, deoarece relația persoanlă trece din conflict în conflict. Acest lucru poate provoca un mare stres, nu poți suporta dizarmonia. Încearcă să folosești puterea lui Mercur aflat în semnul tău pentru a păstra lucrurile la un nivel civilizat.

Scorpion  - Nu te baza numai pe noroc. În ciuda optimismului, trebuie să fii atent. Îngrijirea de sine este extraordinară, dar nu lăsa ca asta să-ți întunece judecata și să te împiedice să-ți materializezi obiectivele și ambițiile. Îngrijirea de sine înseamnă și să-ți faci treaba. 

Săgetător  - Începe acum să-ți planifici rutina în ce privște propria persoană - mergeți la culcare mai devreme, consumă multe legume și fructe de sezon și ia niște suplimente de vitamine, pentru a preveni un decalaj și mai mare în productivitate. Roagă membrii familiei să te ajute.        

Capricorn – În timp ce ești mândru de tine, încearcă să vezi lucrurile dintr-un punct de vedere diferit. S-ar putea să fii nevoit să îți schimbi modul de gândire despre un anumit subiect dacă vrei să fie liniște. Ceea ce începe ca o zi obișnuită ar putea deveni memorabilă.   

Vărsător – Continui să te simți blocat în timpul opoziției Soare – Neptun,  care aduce un soi de ceață mentală în timp ce înceri să îți ordonezi gândurile. Este posibil să nu te simți nici la fel de inovator ca de obicei, dar este în regulă! Unele blocaje sunt creative.    

Pești - Stima de sine ar putea primi o lovitură cu Marte retrograd. Ești sensibil din fire, deci toată această tensiune și conflict interior ar putea provoca stres și o nevoie impulsivă de a face cumpărături. Caută modalități de a gestiona stresul care implică cumpărarea unor lucruri de care nu ai nevoie.