Berbec – Se poate petrece o vindecare pe măsură ce privești în urmă, la ultimul an și recunoști cum să crezi în tine și cum te poate determina să iei măsurile corecte. Natura ta este să fii în mișcare. Ești cel mai bun când începi lucruri noi.         

Taur – Șansele să te îndrăgostești de un coleg sunt foarte mari, dacă ești singur. Deși acest lucru ar putea părea bun la început, ar putea duce la complicații în relația ta de muncă. Cel mai bun lucru ar fi să acorzi ceva timp și să vezi cum merge.        

Gemeni –O zi cu energie vindecătoare, în special, pe modul în care îți închipui cum arată viața ta în anul următor sau peste cinci ani de acum încolo. Viziunea pe care o expui este construită de Univers în fiecare zi. Concentrarea pe potențialul pozitiv te poate ajuta să îți construiești utopia.           

Rac – Este posibil ca viața ta romantică să fie pe cai mari în această săptămână. Te simți foarte legat de persoana care ți-a intrat în grații. O mini-vacanță la munte va face să se încingă sentimentele. Acest lucru îți va oferi șansa de a te reconecta cu cea/cel pe care o/îl iubești.       

Leu – Dacă ești într-o relație angajată, există probabilitatea să te pomenești într-o dilemă pe măsură ce o fostă iubire se întoarce în viața voastră. Ceea ce te frământă cel mai mult este cum de nu te poți abține și te simți atras din nou, de această persoană.     

Fecioară – Probabil că perspectivele romantismului nu sunt tot ceea ce ți-ai dori. Este posibil ca persoanele singure care caută dragoste să-și continue căutarea, deoarece este puțin probabil să întâlnească pe cineva care să îți respecte standardele.       

Balanță – Cineva special din viața ta îți face un compliment și îți dă o mână de ajutor sau un masaj pe umeri. Totul este mai bine, cel puțin pentru moment. Astăzi, amintește-ți că, atunci când rămâi în prezent, totul depinde de abilitățile tale.      

Scorpion – Acum poți să respiri ușurat și să te delectezi cu ceva doar pentru tine. Aceasta ar putea fi o mică îngăduință față de tine, cum ar fi o bijuterie, un cardigan sau acele bomboane de ciocolată ambalate individual și infuzate cu condimente.          

Săgetător - Cuplurile pot avea o perioadă calmă și liniștită împreună și se pot trece la o nouă fază a relației. Astrele sugerează faptul că s-ar putea să vă familiarizați și cu prezența altor oameni. S-ar putea să dezvolți o relație semnificativă cu o nouă cunoștință.      

Capricorn –Chiron care îți va permite să vezi cât de mult ai crescut și schimbat în ultimul an. Lucrurile care te înspăimântă acum peste doar 12 luni îți vor părea meschine și neinteresante. Te-ai adaptat și ai devenit mai puternic datorită muncii pe care ai făcut-o. 

Vărsător – Este destul de important să îți dai seama cât de mult te-ai schimbat în 2020 și să te feliciți. Ai fost inovator când trebuia să fii și adaptabil când a fost necesar. Te-ai antrenat cu privire la obstacole. Acum, obstacolele au cam dispărut și te simți ușor.         

Pești – Descoperi videoconferința, caută modalități de a publica sau de a extinde lista buletinelor de pe mail. Nu te feri de tehnologie, ci încorporează-o în viața cotidiană într-un mod care îți este util. Nu trebuie să înveți totul. La fel ca învățarea unei limbi străine, ai nevoie doar de câteva fraze pentru a începe.