Berbec – Vor urma zile aglomerate în care calitățile native ies în evidență. Așteaptă-te să fii autosuficient, deoarece controlul din partea autorităților de supraveghere sau a instituției în care lucrezi nu-ți va bate la ușă mai ales dacă ești în telemuncă.    

Taur - Poți imagina tot felul de lucruri, mai ales când vine vorba despre romantism. Este posibil să ai o atracție considerabilă față de un prieten. Dacă ești singur, s-ar putea să ajungi la acea persoană pentru a vedea dacă sentimentul este îndreptățit.                           

Gemeni - Împărțirea sarcinilor în familie aduce echilibru. Ar fi bine să apelezi la o anumită diplomație și, poate, cookie-uri pentru a resuscita relașia cu o rudă. Exprimă-ți interesul pentru lucrurile care îi interesează. Este vorba despre stabilitatea unei relații.          

Rac – Dacă ești singur, este un moment bun pentru a-i lăsa să îți prezinte pe cineva, poate este persoana potrivită pentru tine. Este o zi bună și pentru a scoate lista de obiective și să o citești cu voce tare. Nu te gândi la ceea ce ai realizat deja.               

Leu - Gândește-te că susți familia sau că vrei succes, un din două. Îți recomand să te întoarci la jurnalul de lucru pentru a-ți găsi echilibrul. S-ar putea pune problema și a unei achiziții pe care ai luat-o în considerare, în ideea că îți va face viața mai ușoară.      

Fecioară – Cineva îți poate da sfaturi excelente și chiar să își deschidă portofelil pentru a te finanța. Dacă ești artist, ia în considerare oferta unui nou Mecena. Este posibil să simți o ambiție extraordinară și dorință de a lua măsuri îndrăznețe.      

Balanță – Este o zi bună pentru a te gândi să te mutați cu cineva sau să îi faci invitația să se mute cu tine. Poate fi vorba despre iubit/ă sau despre un coleg/ă de facultate sau de liceu. De asemenea poți avea o revelație despre celălalt semnificativ din viața ta sau despre relația cu membru al familiei.                    

Scorpion – Vrei să faci lucrurile în felul tău, să încalci regulile și să vezi ce se întâmplă. Așa că luni este o zi bună pentru acțiuni îndrăznețe, mai ales prin comunicare. Exprimă-ți gândurile și sentimentele și lasă lumea să se ocupe de ele.  

Săgetător – Este posibil să fii deosebit de ambițios deoarece acțiunile din ultimele două zile îți dau dat aripi. Vezi ce poți face astăzi, mă refer la direcția în care o iei. Este un moment bun pentru a lansa o afacere sau cel puțin o idee de afaceri.      

Capricorn – Cu cât acționezi mai mult, cu atât activezi mai multe șanse pentru succes. Ajungi la oameni noi. Poți face acest lucru prin intermediul rețelelor de socializare, cu pandemia este cam greu de intrat în instituții, prin mail sau accesd site-ul acesteia.         

Vărsător  - Exprimă-ți dorințele cu voce tare, poți găsi conexiuni care nu știai că există. Gândește-te că ți-ar plce să lucrezi cu animale și s-ar putea să găsești un vecin care administrează un adăpost pentru animale. Poți face conexiuni incredibile.  

Pești – Acțiunile întreprinse astăzi, pot duce la rezultate uimitoare în următoarele câteva săptămâni. Îți poți extinde nivelul financiar. Începe cu o listă de 20 de modalități de a câștiga bani, de la vânzare la joburi cu jumătate de normă până la deținerea propriei afaceri.