Berbec – S-ar putea să te gândești chiar la reînnoirea obligațiilor. Este un moment bun pentru reaprinderea iubirii în viața ta. O dragoste nou găsită va aduce prospețime și emoție în viața ta, care a fost cam plictisitoare în ultima vreme.

Taur – Dacă lucrezi în domeniul mass-media vei primi probabil sarcini provocatoare la locul de muncă. Aceste provocări scot ce este mai bun din tine. De asemenea, șanse mari de lucru vor avea graficienii și web designeri.           

Gemeni – Vei întâlni în cele din urmă pe cineva cu care ai multe în comun. S-ar putea chiar să te gândești să vă petreceți restul vieții cu această persoană. Nu îți fie frică să îți iei angajamente serioase. Aceasta este o perioadă extrem de favorabilă pentru asta.            

Rac – Ai putea să te adaptezi la circumstanțe noi, să reunești ceea ce ai nevoie și să îți creezi noi oportunități. Poți recunoaște cât de puternic ai devenit în ultimul an. O nouă dragoste va aduce prospețime și emoție în viața celor singuri.          

Leu – Atenția va fi concentrată asupra copiilor sau a rudelor mai tinere. S-ar putea să fii chemat să dai o mână de ajutor. Din fericire, loialitatea ta nu cunoaște limite și ești dispus să îți adaptezi programul după a celorlalți.       

Fecioară – Cuplurile angajate vor fi în mare parte ocupate cu munca și nu vor găsi timp suficient și pentru romantism. Cuplurile divorțate se vor distra probabil cu cineva pe care l-au cunoscut recent. Cu toate acestea, nu este momentul potrivit pentru a sări într-o relație nouă.        

Balanță – Nu vei ezita să îți exprimi sentimentele pentru cineva de care ești îndrăgostit. O nouă relație este foarte indicată pentru că face viața mult mai bună pentru tine. Viața sentimentală este satisfăcătoare și nu vei avea chef să petreci timpul departe de partenerul tău.         

Scorpion – Te simți foarte atras și pasional de cel pe care îl iubești. O surpriză neașteptată este pe cale să se producă. Acest lucru îți va oferi șansa de a te reconecta cu cea pe care o iubești. Săptămâna este favorabilă pentru noi relații.            

Săgetător - Încep să vină comenzi cu valoare netă ridicată. Cu toate acestea, livrarea de bunuri conform programului ar putea deveni o sarcină dificilă. Întreprinderile cu producție se pot confrunta cu constrângeri în livrarea mărfurilor la timp.         

Capricorn – Acordă o importanță egală muncii, cât și familiei și partenerei/ului tale/tău. Dacă nu te simți cu adevărat tu în relația ta actuală și nu ești capabil să o rezolvi, atunci ori îi pui punct ori mergi la un consilier de cuplu.  

Vărsător –Multe ocazii de a întâlni pe cineva impresionant și fermecător apar în această perioadă. Profită la maximum de acest moment pentru a stabili o întâlnire cu această persoană. Adolescenții ar trebui să evite acum să intre într-o relație.           

Pești – Astăzi, ai putea primi niște complimente. Oamenii se străduiesc să te ajute și să te facă să te simți bine. Este posibil ca cineva să îți pregătească masa sau chiar să fie gata să îți facă și un masaj. Există șanse să te îndrăgostești de cineva de la locul de muncă.