Berbec – Aspectele financiare ar putea arăta destul de multă zbatere. Unele avantaje vin cu siguranță, deși nu este la fel de promițător pe cât pare. Ai putea primi mai puțin decât sperai. Gândește-te că orice câștig ar putea veni cu ceva în plus, dar nu conta pe el. În acest fel, orice vei primi va fi un bonus de bun venit mai degrabă, decât o dezamăgire iritantă.  

Taur  -  Este posibil să îți dorești să participi la activități care implică copiii. Puteți face mici excursii, fie în scopuri educative, fie în scopuri educaționale, și te poți bucura la fel de mult ca și ei. SMS-urile și apelurile telefonice ar putea aduce vești bune de departe, pe care aproape sigur vei dori să le transmiți altora. Serile ai putea descurca cel mai recent mister. Intriga ar trebui să fie deosebit de pasională.   

Gemeni – Situația financiară ar trebui să fie cât de cât stabilă. Ai putea simți chiar o creștere a veniturilor. Dezavantajul ar putea fi faptul că contractele cu care lucrezi îți vor lua mult timp și va trebui să mai și analizezi și să răspunzi unor documente legale plictisitoare care trebuie făcute. După amiaza ai putea fi contacta de diverse persoane pentru diverse sfaturi sau doar pentru schimbul de idei și informații.     

Rac – S-ar putea să fii foarte dornic să mergi mai departe cu un obiectiv ambițios sau cu un plan de carieră doar pentru a afla că accentul pe sectorul relațional îngreunează acest lucru. Ai putea să canalizezi mai multă energie către nevoile și planurile lor. Când ai de gând să îți acorzi și ție timpul pe care îl meriți? Întrucât eficiența este la un nivel constant, profită de asta, lămurind unele erori.

Leu –  Nevoia de liniște și șansa de a-ți reîncărca bateriile s-ar putea ciocni cu un program de lucru încărcat, care pare să nu dea semne de pauză. S-ar putea să fii foarte dornic să te bucuri de ceva timp singur pentru a medita, a reflecta și a participa la chestiuni spirituale. Acest lucru te face fericit, dar nu te lăsa dus de asta și fă cheltuielile care ai nevoie.   

Fecioară  - S-ar putea să începi ziua gândindu-te la țări exotice și, eventual, chiar să călătorești spre ele în viitor. Ai putea să te întrebi și despre oamenii care locuiesc în aceste țări. Sentimentalismul îți poate distrage atenția de la activitatea de zi cu zi, așa că este important să fii cât se poate de atent. Călătoria printr-un sector emoțional te-ar putea face să îți îndrepți energia către problemele psihologice.    

Balanță – Nu ai în minte decât imagini romantice și ideea de căsătorie. Discuția cu un posibil partener te-ar putea face să zbori  de fericire. Cărțile despre atracția și menținerea relațiilor pot fi deosebit de atrăgătoare și de utile. Ai grijă să nu pui prea mult suflet în analize detaliate. Nu uitați că astfel de cărți se bazează pe generalități, iar tu ești unic.         

Scorpion – Te simți, în special, sănătos, energic și atrăgător și unii prieteni te vor putea vedea brusc într-o lumină nouă. Acest lucru ar putea aduce un impuls valoros încrederii în sine. Se întrevăd cariere noi care plătesc mai bine și oferă mai multă provocare lucru care te atrage, în mod special, acum. Ia orice în considerare. Nu de alta dar poate fi începutul unei vieți cu totul noi.

Săgetător  - Natura ta solară și iubitoare ar trebui să fie mai evidentă decât de obicei astăzi. E posibil să atragi oameni noi, atât bărbați, cât și femei, în jurul tău. Poate că vechii prieteni pe care nu i-ai mai văzut de ceva vreme reapar brusc în scenă. Va fi un moment excelent pentru a planifica un eveniment social sau a invita un prieten la prânz, dacă este posibil.

Capricorn – S-ar putea ca visul de a lucra în străinătate să fie o explicație convenabilă pentru nemulțumirea pe care o simți la serviciu? Este important să rezolvați aceast lucru, pentru că în curând vei lua câteva decizii cheie care depind de răspuns. Cunoașterea altor persoane ar putea fi de ajutor dacă îți permiți să vezi lucrurile dintr-o perspectivă nouă.   

Vărsător – Astăzi nu va fi ca majoritatea celorlalte zile. Privește în jur și vei vedea că unii oamenii sunt fie cu capul în nori, fie sunt deprimați, fie par să încerce să arate o mască socială de fațadă. O mulțime de oameni - și în special tu - se simt frustrați de incapacitatea de a-și realiza visurile. Aceasta este o situație dificilă când ești singur. Dar curând lucrurile se vor schimba.  

Pești –  Latura creativă și imaginativă este în centrul atenției astăzi, încurajându-te să te bucuri că îți canalizezi talentele native în artă, meserii, muzică, dans sau orice alt mod de exprimare preferat ai. După amiază situația se poate îmbunătăți prin stimularea pasiunii pentru un anumit mod de exprimare când te vei întâlni cu cei cu care îți împărtășești interesele.