Berbec – Te afli într-o poziție sigură, din punct de vedere financiar și emoțional și ai sprijin de la comunitate. Iată măcar un motiv pentru care să îți spui părerea. Fă un efort pentru a urmări mesajele pe care le-ai trimis în ultimele zile. Există mesaje și SMS-uri care așteaptă răspunsurile.

Taur – Din experiență știi că nu este suficient să cunoști calea ci că trebuie să mergi pe ea. Nimeni nu are putere asupra ta, tu ești singura autoritate în ce privește viața ta, fii smerit și rămâi pe calea și cu misiunea ta. Din experiență știi că nu este suficient să cunoști calea ci că trebuie să mergi pe ea.

Gemeni – Vis-a-vis de unele situații ai ajuns la capătul drumului, dar vezi luminița de la capătul tunelului, căci știi care este autoritatea din viața ta. Oricât de neputincios te-ai simțit uneori, o situație este departe de a fi lipsită de speranță și vei fi eliberat de griji.

Rac – Vei avea multe de sărbătorit astăzi și există un adevărat sentiment de camaraderie, dragoste, prietenie și sprijin în jurul tău. A trebuit să ai discernământ, să trasezi granițe în anumite momente, în timp ce ai fost nevoit să cobori garda în altele.

Leu – Responsabilitatea și autoritatea ta sunt calități apreciabile acum, făcând din aceasta o perioadă încurajatoare în ansamblu pentru abordarea celor cu o poziție mai înaltă decât ta. Va trebui să îți concentrezi atenția asupra problemelor bănești - rate,  împrumuturi sau taxe.

Fecioară – Ai învățat lecții dificile, dar ai învățat, de asemenea, importanța autenticității și realitățile din jurul tău. Nu poți fi altcineva decât tu sau să negi dorințele ori cum te simți. Ziua de azi, aduce evoluții semnificative legate de stabilitatea locului de muncă sau a unei situații care ține de sănătate.

Balanță – Orice s-ar întâmpla astăzi, fii sincer cu tine însuți și recunoscător – înveți cine îți este prieten și cine nu. Ai învățat lecții dificile, dar atâta timp cât îți amintiești de ele, nu îți este frică să repeți greșeli care te împiedică să trăiești în prezent. Îți place să îi ajuți pe ceilalți.

Scorpion – Observi că ai devenit mai blând, mai generos, mai curios. Ei bine, cu alte cuvinte, vei avea câteva idei noi despre cum poți obține mai multe informații despre iubirea ta secretă! Inovativ vei avea tehnologia de partea ta. Este bine susținut comerțul online și tot ceea ce ține de virtual.

Săgetător – Acum este nevoie de o comunicare clară, măsurată și atentă. Nu te îndoi de tine. Cuvintele au funcție energetică – folosește-le cu atenție. Niciun subiect nu este limitat în discuțiile tale, inclusiv politică, religie și evenimente curente. Te atrag conversațiile pe Internet, cu alte persoane care nu gândesc tradițional.

Capricorn – Dragostea nu poate fi grăbită sau forțată, așa că s-ar putea ca toate eforturile tale să nu fie răsplătite așa cum ți-ai dori. Și pentru un semn ambițios ca al tău, acesta este o veste proastă. Cântărește argumentele pro și contra cu atenție înainte de a lua decizia finală.

Vărsător – Ziua poate aduce un conflict romantic, iar un prieten te-ar putea implica în viața lui amoroasă, chiar dacă nu preferi să faci parte din ea. Dă sfaturi atunci când ți se cer, dar altfel, încearcă să rămâi în afara acestora. Disputele acum, pot avea efecte negative de lungă durată.

Pești – Nu poți să crezi tot ce auzi, ai încredere în intuiția ta. Există oportunități uriașă pentru a-ți continua ambițiile, una din acelea care nu apar decât odată în viață. De asemenea, o relație se poate aprofunda, dar va necesita auto-reflecție, onestitate și dorința de a-ți deschide sufletul unul față de celălalt.