Berbec – Ai putea să simțiți că îți crește tensiunea când cineva încearcă să îți abată atenția de la calea ta cu grijile și îngrijorările lor. Rămâi concentrat pe sarcinile tale și lasă-l să-și facă griji singur, nu de alta dar trebuie să renunți la ceva ce nu ai vrut să eliberezi, cu adevărat.             

Taur – Toată lumea pare să aibă un mod foarte special de a face lucrurile și nu pare să fie deschiși la schimbare. Dacă simți prea multă rezistență din partea lor, este mai bine să ai răbdare. Se vor dovedi extrem de încăpățânați și reticenți.       

Gemeni – Mulțumirea va veni numai dacă lași să plece lucrurile de care nu mai ai nevoie, în special o relație din trecut cu cineva care ți-a trădat încrederea. Intuiția te va avertiza când trebuie să te îndepărtezi. Un flirt ocazional ar putea deveni dintr-odată ceva mai profund.      

Rac – Dacă ai întâlnit pe cineva online, sunt șanse să discutați și să flirtați, până seara târziu. Fii sigur că vei afla și vei vedea mult mai mult decât te-ai fi gândit. Posibil ca marți, să vă întâlniți ca într-un spectacol, cu mască și fără mască, pentru prima oară.   

Leu – Vei descoperi că îți privești colegii de muncă într-o lumină cu totul nouă, pe măsură ce începi să îți dai seama că o colegă/coleg de birou ți-a fost mereu alături și asta îți atrage, în mod special, atenția. Nu fi timid, dar nici nu depăși limita!       

Fecioară – Acum planeta iubirii te poate împinge să dai cu capul într-un zid numit responsabilitate. O persoană semnificativă din viața ta poate să-ți amintească de promisiunile pe care le-ai făcut în trecut și care sunt obligațiile tale în viitor.      

Balanță – Fă ceva creativ care să permită partenerului să se bucure de relația voastră. Nu lăsa plictiseala să se strecoare între voi, deoarece îți va aduce doar dezamăgire. Te vei bucura mai mult dacă ții cont de faptul că dragostea este o afacere serioasă.

Scorpion – Faci cum faci și cazi tot în picioare. Așteaptă-te ca o/un fostă/fost parteneră/partener să te caute sau cineva pentru care ai făcut o pasiune secretă o lungă perioadă de timp. Prezența ei/lui te va lua prin surprindere și va face ca inima să tresalte.              

Săgetător – Este timpul să faci ceva greu, cum ar fi să îți contabilizezi veniturile, calculezi bilanțul și verifici extrasele de cont și de card. Încearcă să îi suni pe cei care îți datorează bani sau să faci planuri de plată pentru persoanele cărora le datorezi bani.  

Capricorn – Vei petrece mult timp cu cei care îți sunt dragi, mai ales dacă lucrezi de acasă, așa că profită de aceste momente speciale. Nu îți fie teamă să te lași dus de val în compania celor dragi. Uită de toate acele sarcini care te-au preocupat recent și pur și simplu simte-te bine.              

Vărsător – Surprize în domeniul sentimental. Întâlnirea cu un prieten ar putea lua o întorsătură neașteptată, pe măsură ce începe să te ajute cu munca și ajungi să citești altceva în ochii lui! Nu bate în retragere, ar putea să meargă. Răsfață-te, deoarece dragostea este în cărți!         

Pești – S-ar putea să trăiești o mare dilemă astăzi, pe măsură ce reapare în viața ta o fostă relație, persoană de care începi să te simți atras din nou. Fapt care va avea ca rezultat, apariția tensiunilor în relația prezență.