Berbec – Pe măsură ce te concentrezi asupra ideii despre cum va decurge viața voastră în continuare, opoziția Venus - Neptun îți poate oferi inspirație sau te poate face neatent și chiar dacă este frumos să visezi tot neatenție se numește. Ar fi nimerit să te gândești să faci ceva online.      

Taur - Dacă vrei să urmezi niște cursuri este bine să te înscrii pe YouTube la un curs creativ de producție video sau fotografie. S-ar putea să descoperi că ai talente latente de care habar nu aveai. Dacă ești student, treci cu bine examenele.

Gemeni - S-ar putea să te simți destul de sătul de slujba ta. Vei recunoaște că este nevoie de mulți pași mici pentru a face o mare schimbare. Fă unul sau poate doi dintre acești pași mici, astăzi. Îți dorești echilibru mai mult decât orice.            

Rac – Poți găsi un profesor sau un ghid care să te ajute în călătoria descoperirii de sine. Este o energie bună pentru a ajunge la oameni. Fii clar în ceea ce vrei, altfel alte persoane vor folosi energia puternică împotriva ta.                 

Leu - Ai ocazia să vezi dincolo de cuvinte pentru a păstrunde sensul mai profund al lucrurilor. Astăzi, poți aborda subidiverse subiecte într-un mod diferit. Indiferent cât de abruptă este panta, vei putea să ajungi în vârful acelei grămezi de hârtie.        

Fecioară – O zi bună pentru a cere direct și îndrăzneț. Persoana din fața ta însă, îți poate refuza solicitarea. Este o zi bună pentru a face o mică terapie cu tine vis-a-vid de respingere și pentru a-ți trece frica de a face pe cineva să spună „nu”.        

Balanță – Puteți primi mesaje din subtil. Această energie se suprapune aspectului foarte practic dintre Soare și Saturn care îți reamintește că este important să visezi și să îți faci planuri. Ai putea avea un dezacord cu privire la o chestiune financiară.    

Scorpion – Un aspect magic care îți aduce sentimente intense aproape la nivelul obsesiei. S-ar putea să spui cuiva ce pasiune a stârnit în tine și cât de mult îl iubești. Sau s-ar putea ca tu să fii destinatarul unei asemenea declarații de dragoste.

Săgetător – Este posibil să auzi de venirea pe lume a unui copil. Știai că se va întâmpla și acum vin la tine pentru ajutor. Întinde-le mâna de care au nevoie, vei vindeca astfel, o problemă pe care o ai tu însunți/însăți. Carisma ta este puternică.        

Capricorn –Ai forță de care ai nevoie ca să obții ce dorești. Aceasta este o ambiție goală. Pentru tine care ești destul de ocupat, acest lucru ar putea însemna că și 10 minute dacă lucrezi  la obiectivul tău, poate fi util în decursul timpului.           

Vărsător  - S-ar putea să te confrunți cu un proiect foarte dificil care trebuie finalizat curând. E timpul să te aduni și să lucrezi la el. Dacă ai tot amânat, începe să lucrezi la el măcar 10 minute pe zi. Începutul este partea dificilă.     

Pești – Vorbești despre asumarea responsabilității de a face ceea ce vrei. Dar este, de asemenea, un memento despre succes. Găsește un echilibrul între fericire și eforturile pentru atingerea obiectivele tale. Este modul în care creierul tău îți spune să amâni.