Berbec – Ziua aduce informații, conversații, o înțelegere mai profundă a vieții și o șansă de a împrospăta aerul. Simți că intri într-un ritm, mai ales că cele 5 planete retrogradre îți pot schimba viața cum nici nu te gândești. Ai sentimentul de ziduri care trebuie dărâmate și șansa de a reconstrui conexiunile și punțile de legătură.

Taur – Ziua la lumină un moment de adevăr și relații semnificative. Acesta este sfârșitul unui ciclu, dar este o șansă de a aprofunda conexiunile care vă susțin visele și care vă oferă libertatea și securitatea dorită. Așteptă-te la evoluții majore care te atrag pentru a-ți reconfigura viața, cariera și direcția.

Gemeni – Este acea zi în care cobori în tine pentru a te odihni, a te reîncărca și întinerii. Aduce mesaje, perspective, comunicări prin vise sau poate informații legate de lumea ta interioară. Ai încredere în instinctele tale. Poate trage un semnal de alarmă în ce privește sănătatea. 

Rac – Ai parte de o energie extrem de fertilă, creativă, intimă și romantică. Ești liber să fii tu însuți, să dorești ce vrei, să iubești pe cine vrei și să te exprimi, este bine să ai o schimbare de spirit în ce privește dragostea, dar trebuie să fii sincer cu tine. Examinează limitele în ce privește angajamentele financiare.

Leu – Ești în vizorul publicului și în topul jocului profesional, mai mult, ești împins să evaluezi limitele dintre relațiile tale. În unele cazuri, ar putea însemna coborârea gărzii, astfel încât să poți primi mai ușor sprijinul de care ai nevoie. Este testul tău de rezistență în fața schimbărilor.

Fecioară – Începi o călătorie spirituală care cere conștientizare și smerenie. Aceasta aduce conversații, informații și alegeri care îți schimbă viața. Este un moment al adevărului, care îți cere să fii sincer cu tine însuți mai presus de toate. Lumina adevărului face să ți se deschidă calea pe care o ai de urmat.

Balanță – Vei afla informații interesante legate de drumuri și de studii. Percepi o situație de viață și de moarte ca pe ceva ce abia acua descoperi. Trăiești sentimentul unei greutăți care sporește și ți-a cuprins sufletul. Viața se schimbă și tu, la fel. Ai șansa să trăiești mai profund evenimentele din viața ta.

Scorpion – Și tu începi să parcurgi o fază de structurare interioară, consolidarea fundamentelor spirituale și o reevaluarea alegerilor. Relațiile sunt în centrul atenției. Toate acestea vor induce conversații spumoase cu partenerii, claritate și emoții puternice, dar și schimbări fundamentale.

Săgetător – Viața și rutinele tale s-au schimbat brusc și dramatic, recent. Te adaptezi la noua viață pe măsură ce ziua trece, iar presiunea crește, oferindu-ți o gură proaspătă de aer dar și  timp pentru reevaluare, care te ajută să găsești un teren de idei comun cu colegii și coechipierii.

Capricorn – Ziua îți atrage atenția asupra problemelor de securitate emoțională. Îți dorești să arunci o privire la sentimentele și implicațiile acestora în viața profesioanală. Pe de altă parte, ai șansa de a-ți reevalua finanțele, bugetul, angajamentele și locul în care îți investești timpul, banii și energia.

Vărsător – Realizezi că ai crescut, te-ai maturizat, ai învățat lecții și ai râs la adeversitatea unora. După toată tevatura cu coronavirusul, tu ai o șansă de a te stabiliza și de a rămâne cu picioarele pe pământ. Îți recuperezi autoritatea și îți reconstruiești identitatea prin renunțarea la limitările auto-impuse.

Pești – Așteptă-te astăzi, să ai cel puțin o conversație importantă cu un partener nou sau să afli ceva care te pune în fața lucrului împlinit. Fii deschis, păstrează perspectiva și poți învăța tot ceea ce trebuie să știi. Este un moment ideal pentru a-ți dezvolta practicile spirituale și de meditație.