Berbec – Energia se îmbunătățește considerabil pe măsură ce brusc, lucrurile pe care vrei să le începi, vin la tine. Primești sprijin din partea tuturor. Aș spune că oportunitățile sunt orizontul și este timpul să pui la punct un plan de acțiune. Deciziile tale nu vor fi nici impulsive, nici încetinite.     

Taur - Este o zi bună pentru a ajunge la cineva și a-i anunța că ești acolo pentru ei. Acest lucru este deosebit de important mai ales dacă s-au confruntat cu unele probleme emoționale. Au nevoie de un umăr pe care să se sprijine și tu poți fi acela. Dacă te plictisești, încearca ceva nou.   

Gemeni - O rezolvare financiară. Ar putea fi un împrumut cu dobândă redusă, o subvenție, o bursă sau o finanțare guvernamentală pentru ce vrei să faci. Continuarea nu va fi consumul tău energetic ci faptul că unii nu înțeleg nevoia ta de a face trburile cum trebuie. 

Rac – Chiron aduce energia vindecătoare și te poate ajuta în probleme legate de copii sau de extinderea familiei. Cu toate acestea, aspectul necesită să ieși în afara a ceea ce este confortabil și ușor de obținut. Este energie pozitivă atunci când te concentrezi pe a face ceva ce nu ai făcut până acum.                   

Leu -O zi excelent pentru susținerea testelor, finalizarea rapoartelor sau întâlnirea cu consilieri educaționali. Acesta este, de asemenea, un aspect care susține activitățile administrative cum ar fi obținerea unei autorizații de construcție sau reînnoirea unei licențe tehnice.

Fecioară – Este posibil ca lumea ta de valori să fi fost deturnat de de cererile recente din partea copiilor sau de lucruri necesare animalelor de companie. Poți echilibra barca în apele agitate ale cheltuielilor, amintindu-ți că ai oarecare experiență ca marinar.          

Balanță – Descoperi că s-au cheltuit prea mulți bani. Este posibil să ai o toleranță la risc diferită de a partenerului tău. Acest lucru îți va lua ceva timp ca sp lămurești lucrurile. Dacă ai de gând să faci altceva, fă curățenie, aruncă lucrurile de care nu mai ai nevoie sau plimbă-te.      

Scorpion – După lălăiala și relxarea sfârșitului de săptămână, este timpul să te așezi și să îți faci de lucru. Este o zi bună pentru a verifica contabilitatea, pentru a returna documentele semnate și pentru a obține altele depuse de câteva săptămâni. Este o zi de lucru tipică: lungă, ocupată și stresantă.    

Săgetător – Este posibil să auzi de venirea pe lume a unui copil. Știai că se va întâmpla și acum vin la tine pentru ajutor. Întinde-le mâna de care au nevoie, vei vindeca astfel, o problemă pe care o ai tu însunți/însăți. Spre seară, posibil să intre o sumă de bani. 

Capricorn – Ai vrea să-ți înțelegi sufletul dar și răspunsurile emoționale. A te lăsa purtat cu unul sau altul duce la confuzie după aceea. Dacă ai o parteneră sau partener, veți înfășurați unul în celălalt la sfârșitul săptămânii, în timp ce dacă ești singur devii ușor un fluture social online.             

Vărsător  - Datorită opoziției dintre Venus și Neptun, este foarte ușor să nu îți stea mintea la proiect dacă partenerul arată foarte bine. Este posibil să ai nevoie de o pauză pentru puțină distracție între doi. Instituția îți poate cere să te adaptezi la noile proceduri conforme cu Starea de Alertă.   

Pești – Este posibil să ai un admirator secret, care ar vrea să te scoată de sub influența prietenilor. Ar putea fi o călătorie inițiatică destul de interesantă. Posibil să te fi blocat într-un proiect. Este doar modul în care creierul tău îți spune să amâni, mai bine ia-ți iubita în brațe și vorbește-i despre viitor.