Berbec – Accentul se pune pe eliberarea de ceva care nu mai are valoare pentru tine, aș spune că este vorba despre un obiect. Uită-te la ce poți arunca. Se întâmplă atât de multe lucruri în lumea ta, încât nevoile emoționale rămân nesatisfăcute. Indiferent ce e, bucură-te de viață.       

Taur – Chiar dacă te simți extrem de neputincios de situația financiară, încearcă să eviți împrumuturile cu rate de dobândă foarte ridicate. Semi-pătratul cu Jupiter poate sugera că vei găsi o soluție fără a lua o decizie care să conducă la probleme.               

Gemeni – Nevoile tale emoționale sunt blocate de lucrurile mărunte de zi cu zi, cum ar fi atunci când sunt atât de multe treburi casnice de făcut și nu știi cu ce să începi. Deși ești un bun om de informații, creierul tău poate face o fixație uneori pe un subiect.    

Rac – Astăzi, povara ta este probabil redusă, deoarece cineva îți oferă ajutor. Provocarea este că acel cineva nu face o treabă la fel de bună ca tine. Dacă încerci să controlezi diferitele aspecte ale acestui proiect sau loc de muncă, face totul foarte dificil pentru ca alții să poată să te ajute.                                            

Leu – Ziua poate aduce schimbări incomode. Ea îți va impune să te uiți mai atent la planurile tale viitoare. Dacă nu ai niciunul, este ca și cum ai conduce legat la ochi fără să cunoști destinația. Ar fi mai bine să alegi orice destinație și să te răzgândești mai târziu, dacă este necesar.       

Fecioară – Ești binecuvântat cu înțelepciune nativă, dar nu toată lumea este gata să înțeleagă acest lucru. Îți dai seama cu ușurință când ești ascultat și când nu, dar nu te împiedica în asta, mergi mai departe. După luni de stres, este posibil să nu mai știi ce este plăcut și ce este neplăcut.   

Balanță –Ziua de azi se reflectă prin blocat emoțional, deoarece te simți copleșit de numărul de lucruri pe care trebuie să le faci în fiecare zi deși lucrezi de acasă. Ai ocazia să îmbunătățești lucrurile ci vecinii. Acest lucru dă un impuls reputației tale și face să te simți foarte bine.   

Scorpion – Este posibil să ai o idee strălucită cum ar fi cumpărarea unei case sau a unui apartament ori pentru a călători într-o zi iar, prin lume. Este aspectul clasic, de a face ceea ce ai promis ața că s-ar putea să fii chemat să faci ceea ce ai spus că vei face. Reputația este în prim plan.   

Săgetător - Dacă îți dorești dragoste ai perspective bune. S-ar putea să treci de la statusul singur la cel de a fi într-o relație, iar această energia acestei eclipse durează câteva luni de zile și poate poate face ca lucrurile să se întâmple. Acesta poate fi ceva pe care ai cerut în timp pentru că iubești aventura.   

Capricorn – Este timpul să renunți la un proiect pe jumătate finalizat și să recunoști că l-ai depășit demult. Ar fi bine din când în când să cureți ceea ce este vechi și nu mai are importanță. Te simțiți nemulțumit emoțional de o situație din viață, din cauza unei slujbă care nu te mai împlinește.

Vărsător – Este posibil ca circumstanțele să nu facă atât de ușor de găsit dragostea, dar ai în continuare șanse de conectare cu cineva extraordinar. Este o zi bună pentru a te îngriji de tine. Ia în considerare ce îți spun medicii și asigură-te că faci ce-ți spun. Astăzi este benefic să faci lucruri pentru corpul fizic.  

Pești – Este o zi excelentă pentru a ajunge la prieteni apropiați. Fă-ți timp pentru a vedea cum le merge, spuneți câteva povești și faceți planuri pentru viitor. Un prieten îți poate da o nouă idee și te încurajează să pui pe picioare un proiect creativ sau tehnologic la care te gândești.