Berbec – Rezistă să acționezi din impulsul sentimental, luni; ocolul unui obstacol constă în folosirea farmecului personal și să fii institent, și nu călcându-le în picioare. Gândirea rapidă și comunicarea scurtă dar cu subânțeles sunt mult mai favorizate mâine.        

Taur - Iubirea este ca un lux; cufundă-te în ea, las-o să te înconjoare și u-ți fie teamă să vorbești despre ceea ce simți. Revenirea afecțiunii tale este greu de rezistat. Curajul însă nu pare să-ți revină decât încolo, pe miercuri dar s-ar putea să nu mai aibă efectul scontat.      

Gemeni - Bârfele despre problemele romantice ale unora și altora s-ar putea întoarce luni împotriva ta, așa că gândește-te bine înainte de a spune ceva. Totuși elocința ta este de netăgăduit, iar oamenilor le place să flirteze cu tine. Păstrarea unei vieți sentimentale constante poate fi singura problemă acum.                  

Rac – Avantaje în comunicare. Acest lucru este deosebit de bun dacă ai ceva de rezolvat într-un dosar. Acum, în interacțiunile tale cu ceilalți, poți îmbina optimismul cu un foarte bun simț al realității. Ești conștienți de propriile abilități și de ceea ce este capabil celălalt. 

Leu - Dacă te întrebi de ce ar trebui să faci o modificare, poate fi un semn că trebuie să faci acest lucru. Cel puțin așezarea lucrurilor dă inimii tale o liniște necesară. Și cu cât ești mai deschis la noi idei și activități aleatorii, cu atât vei găsi mai multă distracție și romantism.

Fecioară –Este bine să aprofundezi o idee, indiferent dacă este în adâncul propriei inimi sau în sentimentele pe care le împărtășești cu cineva. Vei dori să obți claritate asupra imaginii de ansamblu, deoarece seara te vei concentra asupra unui detaliu romantic.            

Balanță – Diplomația ta naturală este pusă în joc, fie că este vorba despre situația romantică, fie de cea a unui prieten. Construirea alianțelor și crearea echilibrului sunt specialitățile tale.Dă glas unui lucru pe care nu l-ai spus până acum și duce la o întorsătură neașteptată a evenimentelor.          

Scorpion – O mișcare pasională este o posibilitate interesantă, dar modul în care are loc s-ar putea să facă să-ți piară rapid interesul. Gândește-te înainte de a acționa. Totuși, spre sfârșitul zilei, poți lăsa gândurile deoparte și lasă inima să îți fie ghid.Promit că nu va fi rău.       

Săgetător – Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, acesta este un moment minunat pentru a trimite CV-ul sau chiar pentru a face un interviu telefonic ori online. Dacă ai o mică afacere, ai putea lua în considerare creșterea prețurilor la serviciile pe care le oferi. 

Capricorn – Fidelitatea față de partenerul tău, dacă ai unul, dar și față de idealurile tale romantice, este cheia unei uși la care bateți de ceva timp. Ai grijă ca nu cumva cineva să minimizeze afecțiunea în spatele căreia stă un motiv destul de serios. Poate nu strică să ai niște prieteni cu care să poți discuta.                 

Vărsător  - Discuți cu familia despre câteva obiective financiare pe termen lung. Ai ocazia să aduci pe toată lumea la un numitor comun, ca să spun așa, ca să îți concentrezi resursele pe un obiectiv important, cum ar fi aciziția unei căsuțe, undeva la țară, pentru odihna familiei.  

Pești – Te potopește un val de energie caldă și difuză, așa că visează cu ochii deschiși apoi prinde-l repede în versuri, în proză sau în desen. Fie îl transmiți fie îl păstrezi pentru tine. Rămâi cu statu quo-ul romantic în următoarele câteva zile.Ceea ce crezi că este și-ar putea schimba forma în orice clipă.