Berbec – Obiceiurile impulsive te ajung din urmă când Venus face pătrat cu Uranus. Da, este plăcut să fii generos, dar trebuie să-ți amintești și de nevoile tale. Nu trebuie să faci cinste tuturor din prima și nici nu trebuie să demonstrezi cât de generos ești.   

Taur - Vrei doar să te odihnești, săptămâna aceasta. E in regula. Nu te ridica dacă nu vrei. Probabil că e mai bine să rămâi acasă și să te bucuri de un film sau un serial bun. Dacă oamenii te întreabă ce mai faci, fii sincer. Este o zi bună pentru a spune ce gândești. 

Gemeni  - Fie ai început să faci mișcare, fie urmezi o nouă dietă, fie ambele. Dacă da, astăzi ai putea să te uiți în oglindă și pentru prima dată vei vedea câteva rezultate tangibile și pozitive. Probabil că arăți și te simți grozav. Nu abandona eforturile.      

Rac –Vei căălătorii cu mintea în locuri pe care ți-ai dori să le vezi, îți imaginezi unde ai dori să ai o căsuță, este dacă vrei un debușeu pentru obligativitatea de a circula restricționat. Și oricum, tu ești un om cu picioarele pe pământ.        

Leu  - Unii te respectă și te admiră pentru felul în care faci lucrurile. Ai perfecționat, delegat, raționalizat și eliminat excesul. Ți se poate cere să îi înveți și pe alții cum să fie atât de productivi sau cum să folosească o aplicație cu care tu ești familiarizat.  

Fecioară – Dacă te gândești să-ți impresionezi iubita/iubitul cu un plan de investiții extreme, s-ar putea să fii dezamăgit. Vorbele tale nu sunt auzite sau poate nu sunt înțelese, iar tu doar ai să te înfurii. Mai bine amână fără însă să încetezi să lucrezi la ceea ce ți-ai propus.                   

Balanță – Ți-ar putea spori intuiția. Simțurile tale sunt armonizate și percepțiile tale destul de exacte. Săptămâna este una bună pentru a lua decizii legate de viitorul carierei, de casa ta și despre obiectivele pe termen lung. Începe să lucrezi la vindecarea interioară pentru că stă în puterea ta să o faci.  

Scorpion – Ai primit o ofertă interesantă. Dar această propunere vine atât cu beneficii, cât și cu sarcini și responsabilități sporite. Ești pregătit pentru provocare? Întrebarea pe care trebuie să ți-o pui este dacă accepți sau nu provocarea.    

Săgetător  - Energia este una fluidă, dar, concentrându-te, se poate transforma în putere și ambiția de a face ceea ce este necesar pentru a avea succes. Aș spune că este o zi pentru a trece la măsuri îndrăznețe. Fii atent, deoarece ai tendința să faci tot felul de glume nesărate.                   

Capricorn – Te-ai schimbi sub atâtea aspecte și, uneori, poate fi o provocare atunci când preferi să îți păstrezi rutina. Deși poate fi diferit atunci când ai de-a face cu alte domenii precum cariera, cu viața sentimentală poate fi o poveste diferită.               

Vărsător – Progresul te poate descuraja gândind excesiv sau încercând să respecți prea mult ceea ce spune cartea. În timp ce îți folosești intuiția dar asculți și sinele superior care cere concentrare și practică, este diferit pentru toată lumea, în special pentru tine.  

Pești - Deși este posibil să ți se fi adus unele critici recent, astăzi aceasta poți recunoaște cât de departe ai ajuns. Ai realizat multe lucruri în viața ta și ai câștigat multă experiență. Chiar și cu poticneli uneori, te-ai ridicat și ai continuat.