Berbec – În loc să faci ceva ce ai putea regreta mai târziu, ar fi mai bine să începi ziua cu un antrenament viguros sau cu orice exercițiu pe care îl poți controla ca să canalizezi o parte din această energie intensă. Acest lucru poate duce un proiect cu un final de succes.                

Taur – La sfârșitul zilei, s-ar putea să îți dorești să te bucuri de propriul refugiu de acasă și să folosești acest timp pentru reflecție și meditație. Acest lucru se poate ivi în mediul de la birou, în mijlocul rutinei zilnice, acolo unde te aștepți cel mai puțin, dar cu siguranță poate fi continuat și acasă.                    

Gemeni  - O problemă minoră poate provoca o adevărată escaladare a situației, deci ai grijă. Relațiile nu ar fi aceleași dacă ar fi ușor de înțeles. Tocmai pentru că pot fi atât de confuze încât a devenit subiectul unor melodii de dragoste, romane, piese de teatru și artă, în general.      

Rac – Astrele sugerează că ai șansa de a crea o legătură și mai puternică care va stabiliza relația în perioada următoare. Este însă mult mai probabil să dai apă la moară unui potențial partener făcându-l să se îndoiască de tine datorită unora dintre prietenii care sunt mai critici.

Leu – Conversațiile tale sunt spumoase, vii, amuzante și accentuează flirtul, suficient pentru a răscoli lucrurile și a atrage atenția cuiva. Vă aduce mai aproape împreună, în special, într-un mod mai profund de grijă și de împărtășire. Acest lucru va avea un efect puternic de vindecare.

Fecioară – Poate că o modalitate de a gestiona acest lucru este să exersezi zilnic și, dacă este posibil, să optezi pentru un angajament serios. Este important să canalizezi emoțiile în mod constructiv sau nevoia intensă de a evacua anumite reziduuri ar putea crea mai multe probleme decât să le rezolve.   

Balanță - Entuziasm, imprevizibilitate, incertitudine sunt cuvinte care îți vin în minte când te gândești la relațiile tale. Poate că nu știi încotro se duce o anumită relație, dar, în timp ce vei ajunge acolo, nu te vei plictisi. Ceea ce se întâmplă în viața ta amoroasă este problema ta și nu a altora.

Scorpion  - Știind la ce să te aștepți te poate ajuta să faci față problemelor. Situațiile nerezolvate ar putea să îți facă un car de nervi. Vorbește despre orice probleme, deoarece acestea apar mai degrabă în mintea ta, închipuindu-ți ce este mai rău decât se petrece în realitate.  

Săgetător – Indiferent dacă trimiți un SMS, discutați online sau vorbiți față în față, pasiunea ta este greu de ascuns. Cuvintele pot sunt îndrăznețe și încrezătoare, exact ceea ce ai nevoie pentru a câștiga. Acceptă-ți vina pentru greșelile comise.   

Capricorn – Ceea ce furnizează energie este încărcătura cu care vine configurația planetară de astăzi, ceea ce face ca discuțiile spumoase să creeze energie. Nu există nicio scuză pentru a nu avea o seară fabuloasă, dar va fi nevoie de un anumit vocabular care să o facă mai pasională.    

Vărsător – Fă câteva lucruri deosebite pentru tine în sensul de a-ți îmbunătăți atitudinea, în general. Acordă atenție micilor detalii. Nu ar trebui să te supere criticile unora. Ține minte cu cât se vorbește mai mult despre tine cu atât este mai mare certitudinea că ți se recunoaște valoarea.       

Pești – Așteaptă-te să descoperi tot felul de contacte norocoase. Fii cât mai prietenos și sociabil. Alege negocierea drept calea ta cea mai bună. Vei fi cel mai eficient în situații de echipă sau vei face prezentări unor grupuri mai mari. Imaginația și înclinația spre inovație este puternică astăzi.