Berbec – Dacă ești într-o relație ar trebui să duci lucrurile pe partea mai ușoară pentru a evita un potențial conflict. Nu te împiedica în răspunsurile emoționale, ci gândește-te să le discuți cu cineva. Îndrăzneala ta va fi recompensată.         

Taur - Ai putea să te conectezi cu cineva, care este faimos sau face ceva ce admiri foarte mult. Spune-i cât de mult te inspiră.De asemenea este posibil să ai grijă de copiii sau de animalele de companie ale altcuiva.

Gemeni - Bârfele despre problemele romantice ale unora și altora s-ar putea întoarce luni împotriva ta, așa că gândește-te bine înainte de a spune ceva. S-ar putea să nu obții ce dorești și ar putea să vă facă puțin confuz.                   

Rac – E bine să răstorni ordinea lucrurilor din când în când. Două persoane se pot întâlni, unindu-și punctele forte și sprijinindu-se reciproc. Adaugă la asta faptul că eforturile tale de comunicare sunt probabil înțelese greșit.                             

Leu - Poți lua măsuri pentru a transforma rutina zilnică. S-ar putea să îți reprioritizezi timpul liber, astfel încât să te poți ocupa de pasiunile tale – artă, scenariu, scris sau să compui o piesă nouă la pian.  

Fecioară –O zi bună pentru socializare, iar partenerul sau o posibilă viitoare relație, te determină să renunți la tot. S-ar putea să roșești la replicile fără prdea! Planurile sunt cam greu de păstrat, așa că joacă după cum simți.             

Balanță – Dacă emoțiile tale se dezlănțuie, vei găsi multe de iubit la prieteni, la familie și în micile plăceri ale vieții. Speranțele tale sunt în prim plan și imaginea de ansamblu are mult mai mult sens. Practic poți face tot ce ai de făcut.           

Scorpion – Fă tot posibilul să rămâi în joc. Nu numai că vei primi toate lucrurile pe care le-ai cerut, dar vei primi lucruri pe care nici măcar nu ai îndrăznit să le ceri - mici bonusuri, de ici și decolo, pe tot parcursul săptămânii.    

Săgetător – Un pic de altruism merge pentru un drum lung și care să îți stimuleze sentimentele și afectivitatea luni, așa că fă ceva minunat pentru persoana de lângă tine sau fă pe Cupidon pentru un prieten. Lumea ta este un loc aglomerat.               

Capricorn – Proiectul de lucru actual îi atrage pe cei mai creativi! Astăzi, este timpul să vă adunați toți cei ipmplicați și să ceri punctual ce va avea de făcut fiecare parte implicată. Nu este rău să îi anunți pe toți că îți iei treaba în serios.                    

Vărsător  - Un șef îți poate cere să faci câteva modificări în program. Instituția îți poate cere să te adaptezi la noile proceduri conforme cu Starea de Alertă. A fi deschis la schimbare te avantajează. Tărâmul concretului este mai sigur.    

Pești – Nimic nu este clar. Toate sunt făcute parcă la comandă pentru romantism și ți se potrivesc ca o mănușă. Aprecierea pe care o primești de la alții este aproape  palpabilă. Nu este o zi prea bună ca să exagerezi în luarea deciziilor.