Berbec – transformi relațiile tensionate și încerci să reechilibrezi o situație, ca să ai parte de un nou început în ce va urma, aprofundând conexiunile de la egal la egal acolo unde există dragoste și respect reciproc. Cu cât ești mai activ, cu atât mai bine. Alege pe cineva cu care să îți petreci timpul, cineva care vrea să fie activ în loc să luați doar cina.

Taur  - S-ar putea să fi descoperit detaliile unui proiect creativ sau să fi integrat o relație în viața ta. Amintește-ți că există o soluție creativă și plină de iubire pentru orice situație. Eliberază conștient ceea ce nu funcționează și nu te grăbi să umpli golul. Poți începe să făci alegeri mai sănătoase, mai echilibrate creându-ți o viață care să se alinieze adevărului interior.   

Gemeni – Întâlnirile cu șanse noi sunt interesante! Va trebui să te ocupi de muncă mentală suplimentară, dar să impresionezi pe cineva cu vorbirea ta meșteșugită merită chiar dacă pune niște bariere în calea romantismului, dar poți merge întotdeauna pe lângă drum, depinde doar de cât de rău sau de bine vrei să fie.

Rac – Retrogradarea din primăvară, a marcat un proces interior de restructurare, astfel încât să poți reconstrui conexiunile pe fundații mai solide. De asemenea, este un prag, care arată adâncimea angajamentelor în care există respect și sprijin reciproc. Repui pe tapet visele care pot fi de ajutor atunci când vine vorba de a-ți găsi sufletul pereche.  

Leu – Acum după Luna Nouă descoperi puterea de a fi creatorul propriei vieți. Folosește cu înțelepciune noile superputeri, ca să spun așa. Acum, mai mult decât oricând, percepțiile tale creează realitatea.  Marchează un nou început pentru capacitatea ta de a comunica sincer și din inimă și de a negocia aranjamentele în care te simțiți confortabil.

Fecioară  -  Cu cât ești mai dispus să ieși în afara zonei tale de confort, cu atât lucrurile vor fi mai bune. Ai tendința să treci înapoi la detaliile unei relații anterioare, dar să fii obsedat de ea nu este sănătos. Încearcă să nu te gândești prea mult la asta. Este ceea ce este. În schimb, cunoașterea și experiența vastă te vor separa de concurență.

Balanță – Se pare că ai înțeles greșit pe cineva când a spus că a sunat sau ți-a trimis un mesaj după ultima întâlnire. Detaliile îți sunt aduse la cuoștință cu aceeași franchețe, așa că cel mai bine este să aștepți înainte de a te lansa în acuzații. Schimbarea de atitudine marchează o cotitură într-o călătorie care a fost adevărat stagiu de învățare.  

Scorpion – Fă-ți timp să meditezi, să reflectezi și să te reconectezii la adevărul sufletesc. Detaliile vor fi importante acum, deci asigură-te că iei notă de orice este important atunci când întâlniți pe cineva nou.  Este nevoie de mult pentru a avea încredere în cineva, dar poate că ar fi timpul să te deschizi spre celălalt.

Săgetător  - Ești la mijlocul călătoriei tale interioare pentru a descoperi profunzimea infinită a sufletului, talentul și potențialul nelimitat. Seamănă cu o întoarcere în casă și cu tot ceea ce înseamnă acest lucru pentru tine. Te întâlnești cu prietenii și cu alte persoane care te pot ajuta să îți materializezi visele. Ceva ce ai sperat și ai dorit să ai îți este la îndemână.   

Capricorn – Te eliberezi de orice ambiții și responsabilități pe care le-ai depășit, astfel încât să poți pregăti cadrul pentru o viziune mai extinsă. Intri într-un ciclu complet nou, care aduce o creștere la care doar ai visat că este posibilă. Ești un vizionar, mai ales acum. Dacă poți vedea cu ochii minții înseamnă că ai și capacitatea de a o manifesta.

Vărsător – Mergi locuri în care întâlnești oameni deștepți și care ca și tine, au cea mai bună șansă de a întâlni oameni cu care se pot conecta. Există o persoană specială alături de tine, sau trăiești fericit în singurătate? Cântărește pro și contra, cu atenție. Manierele tale sunt impecabile și pot aduce multe puncte plus cu persoana potrivită.

Pești – Sper să îți dai seama cât de nelimitat este potențialul tău. Țese-ți magia cu înțelepciune; acesta este darul tău pentru lume. Fii sincer cu privire la sentimentele tale, și fii cât mai clar. Dacă ești prins în luptele pentru putere, fii neutru și situația se va calma de la sine. Îți revendici puterea de a lua decizii și de a aduce transformări și revigorări acolo unde ai mai multă nevoie.