Berbec –  Unele opțiuni noi și interesante pot fi puse în practică, cu beneficii atât pentru tine cât și pentru cei dragi. S-ar putea să fii înclinat să te mulțumești doar cu posibilitățile tale. Sfatul meu este că ai putea să te consulți cu familia pentru a avea mai multe opinii. În mare însă, vei dori să vă decizi singur.

Taur –  Comunicarea ar putea aduce în discuție subiectul actualei relații și ce însemnă ea pentru tine. Ai putea gândi și, poate, chiar discuta despre viitorul vostru. Este un moment bun pentru a face astfel de planuri, deoarece mintea ta este logică și la obiect. Notează orice idei ai. Îți vor prinde bine mai târziu.

Gemeni –  Ai putea să iei în considerare încheierea unui parteneriat de afaceri cu o rudă sau un vecin. Arată ca o promisiune de succes și cu siguranță merită luat serios în considerare. Vei dori să fii sigur că este potrivit pentru tine, așa că adună informații despre asta.

Rac –  Unele dintre planurile tale vor trebui amânate. Este în regulă, pentru că s-ar putea să te simți emoționat și să regreți unele idei pentru că vei fii nevoit să rezolvi alte probleme ajunse pe primul loc. Orice ar fi, timpul investit și energia pe care le-ai adus, a meritat, mai mult ca sigur.

Leu –  Ai în minte un anumit parteneriat, poate de afaceri, poate romantic. S-ar putea să dorești să iei serios în considerare dacă are sau nu un viitor și, dacă da, ce ar trebui să faceți în continuare. Puteți petrece timpul socializând, pe cât posibil, dar poți fi preocupat doar să participi, nimic mai mult.

Fecioară –  Ai în minte o mulțime de probleme serioase, implicând anumite planuri pentru viitor. Probabil că îți dorești să rămâi acasă și să meditezi. Mă gândesc că abia ai ieșt din starea de izolare... Pot apărea diverse oportunități și nu vei dori să le lași să treacă fără să iei în considerare măcar una serioasă.

Balanță –  Astăzi este timpul ca acei oameni să învețe adevărul despre tine și să înțeleagă cât de multe ai de spus despre lume. Pentru că uneori, oamenii te acuză că nu ai nimic de spus, când, în realitate, ai doar răbdare, și spun că ești ignorant. Când îți demonstrezi toleranța, ei spun că ești indiferent.

Scorpion – Întârzierile la planurilor tale te-ar putea duce în piste greșite și pot determina regândirea lucrurilor. Pe măsură ce reflectezi la situația actuală, este posibil să ajungi la câteva concluzii care să conducă la schimbări pozitive în săptămânile următoare.

Săgetător –  Întotdeauna ai simțit nevoia să creezi. Cele mai simple sarcini îți pot satisface această nevoie. Ești chiar fericit dacă schițezi totul pe o bucată de hârtie. În ultima lună, ai finalizat un proiect care a fost aproape de inima ta. Nu îți fie frică să arați asta prietenilor tăi.

Capricorn –  S-ar putea să îți fie mai ușor să răscolești sentimente adânc îngropate, în special cele pe care ai avut tendința să le reprimi. De fapt, nu ar fi înțelept ca oamenii să te deranjeze cu problemele lor dacă nu sunt cu adevărat atât de importante. Este timpul să ai grijă și de tine acum.

Vărsător –  Ești pregătit să scoți tot ce-i mai bun din ceilalți și să îi ajuți să găsească o poziție solidă în prezent, în ciuda nevoii tale de trecut. Lasă-te dus de val. Nu uita, fă copii de siguranță ale documentelor importante cu care lucrezi și asigură-te că programul antivirus funcționează corect.

Pești –  Ești sigur că altor oameni nu le-ar plăcea să știe că ți-ai dori să te afli într-un alt loc decât cel în care te afli acum sau să fii o persoană diferită de cea pe care au crezut-o întotdeauna? Aceste întrebări încep să vă deranjeze. Dedică, zic eu, ceva timp și gândește-te la ele.